To je to što me zanima!

Robert Downey Jr. producira novu seriju o životima ovisnika

Glumac i njegova supruga Susan producenti su nove Showtimeove serije čija će radnja biti smještena u rehabilitacijskoj klinici '80-ih godina. Drama još nema naziv
Vidi originalni članak

Bivši ovisnik sada radi seriju o životima ljudi koji se pokušavaju izliječiti od ovisnosti. Robert Downey Jr. (49) i njegova supruga Susan (40) produciraju novu seriju za Showtime, piše Deadline.

Riječ je o drami koja će pratiti živote ovisnika o drogi i alkoholu. Radnja serije bit će smještena u rehabilitacijsku kliniku na Venice Beachu 1983. godine.

Problemi s kojima se ovisnici suočavaju bliski su glumcu koji je u prošlosti imao iskustva s ovisnošću o drogi. Dva puta bio je pacijent u rehabilitacijskom centru. 

Prvi put to je bilo 1999. kada se od ovisnosti liječio gotovo godinu dana u Centru u Kaliforniji i u zatvoru u Corcoranu. Drugi put, dvije godine kasnije, bio je u centru u Malibuu, poznatom pod nazivom 'Malibu motel' jer su se tamo liječile brojne zvijezde poput Britney Spears (32), Charlija Sheena (48) i Lindsay Lohan (27).

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kung fu panda 06.06.2014.

    autobiografska serija?

  • Zvecko_1 05.06.2014.

    Ima ima iskustva he he

  • japanokinez 05.06.2014.

    Hvala Bogu da tih ovisnika u njihovoj branši ima toliko da mogu snimiti jedno 50 - 100 sezona po 265 x 2 nastavka u godini što znaći dva puta dnevno gledamo i uživamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare