To je to što me zanima!

Robert Kurbaša s dječakom iz doma bio je u cirkusu u Splitu

Glumac je bio jedan od gledatelja koje je klaun izabrao za pomoć u predstavljanju točke. Dobrovoljcima je naredio da se malo 'odmore' u gotovo nemogućoj poziciji
Vidi originalni članak

Osim što se brine o sinu Marku Iliji (1), glumac Robert Kurbaša (36) sprijateljio se s dječakom bez roditelja kojeg, kako doznajemo, redovito posjećuje.

Saznalo se to sasvim slučajno kad je zvijezda sapunica 'Ruža vjetrova' i 'Dolina sunca' s dječakom iz doma za nezbrinutu djecu bio na predstavi cirkusa koji trenutačno gostuje u Splitu.

- Ovo radim jer želim unijeti malo radosti u dječakov život - rekao je Kurbaša. Robert je bio jedan od četvero gledatelja koje je klaun izabrao za pomoć u predstavljanju točke. Dobrovoljcima je naredio da se malo 'odmore' u gotovo nemogućoj poziciji iz koje nisu mogli ustati dok im klaun nije dao dopuštenje. Nasmijali su publiku, a splitskom glumcu najviše je pljeskao njegov mali prijatelj.

Kurbaša je godinu i pol u braku s Kristinom Matković (28), bivšom Miss Dalmacije. Par ima jednogodišnjeg sina Marka Iliju.

Robert je već rekao da bi volio imati i kćerkicu, a u njegovu srcu ima mjesta za još jednog dječačića kojem uljepšava odrastanje.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • shasa 01.08.2014.

    lijepo.

  • IsusBogSinBožji 01.08.2014.

    lijepo od njega

  • addrrianna 01.08.2014.

    baš lijepo, trebali bi mi svi tako

Komentiraj...
Vidi sve komentare