To je to što me zanima!

Robert Pattinson jeo dva tjedna samo krumpir, zna se i zašto...

Čak i ako samo pazite na unos kalorija, to stvara nevjerojatnu ovisnost i ne shvaćate koliko je podmuklo dok ne bude prekasno, rekao je glumac
Vidi originalni članak

Glumac Robert Pattinson (36) priznao je kako je morao paziti na unos kalorija te svakodnevno vježbati. Sve to kako bi došao u formu za ulogu Brucea Waynea u filmu Batman iz 2022. Osim toga, u intervjuu za časopis Evening Standard progovorio je o pritiscima vezanim uz izgled s kojima se suočavaju holivudski glumci.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Čak i ako samo pazite na unos kalorija, to stvara nevjerojatnu ovisnost i ne shvaćate koliko je podmuklo dok ne bude prekasno - izjavio je dodajući kako nije previše brinuo o vlastitom izgledu.

Također, priznao je kako je isprobao mnoge trendove i režime prehrane, uključujući i posebno bizarnu i nezdravu prehranu kojoj se jednom podvrgnuo.

- Jednom sam dva tjedna jeo samo krumpir, kao vrstu detoksikacije. Samo kuhani krumpir i himalajska ružičasta sol. Navodno je to čišćenje. Definitivno gubiš na težini - otkrio je Pattinson.

HANA NAM OTKRIVA TAJNE SETA Zagrepčanka u Batmanu glumi uz Ženu mačku: 'Scenu od tri sekunde snimali smo osam sati'

U jednom intervjuu za GQ objasnio je kako nije pretjerano vježbao za ulogu Batmana, što ga je kasnije dovelo u neprilike.

- Ako vježbate cijelo vrijeme, dio ste problema. Nitko to nije radio u 70-ima. Ni James Dean nije bio pretjerano mišićav. Jedva da išta radim - priznao je, a kasnije izjavio kako se samo šalio.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Cicinakitu7 20.01.2023.

    Koji retardiran clanak! Svaki dan me iznenadite

  • denke85 20.01.2023.

    Najgori Batman u povijesti

  • Zoky2222 20.01.2023.

    Da se mene pita nije to uloga za njega... Premrsav je za takve uloge!

Komentiraj...
Vidi sve komentare