To je to što me zanima!

Robert Plant ima novi album: Poslušajte ga od 9 h na 24sata

'lullaby and… The Ceaseless Roar’ naslov je albuma koji će Plant 5. rujna objaviti pod okriljem Nonesuch Recordsa. Album nosi ukupno 11 novih pjesama
Vidi originalni članak

lullaby and… The Ceaseless Roar naslov je novog albuma koji će 05. rujna objaviti Robert Plant pod okriljem Nonesuch Recordsa (za Hrvatsku Dancing Bear Records) . Album koji je najavio izvrstan singl ‘Rainbow’ nosi ukupno 11 pjesama, od kojih njih 9 potpisuju Plant i bend The Sensational Space Shifters s kojima je prvu suradnju ostvario 2002. godine na albumu ‘Dreamland’.

‘lullaby and… The Ceaseless Roar’ za Roberta Planta prvo je izdanje od 2010. godine i ploče ‘Band of Joy’ koja je pak nasljedila nekoliko godina ranije objavljeni album ‘Rising Sand’ snimljen u suradnji s izvanrednom bluegrass-country pjevačicom Alison Krauss i ovjenčanog s ukupno šest nagrada Grammy.

- U pitanju je izuzetno slavljenička  i snažna ploča - kaže Plant o nadolazećem albumu.

Nekoliko mjeseci ranije, Plantov kolega Jimmy Page osobno je remasterirao prva tri albuma Led Zeppelina koji se sada s bogatim popratnim sadržajem i s izrazito jakim i čistim, novim zvukom mogu pronaći u Dancing Bear CD shopovima u formatima od vinyla do boxseta dok će 27. listopada u prodaju biti pušteni remasterirani albumi ‘IV’ te ‘Houses of the Holy’ .

Idi na 24sata

Komentari 21

  • ajkula drakula 03.09.2014.

    Legende...jednostavno strašan band!Kad smo s bandom skidali Zeppeline moram priznat da ga je jako zahtjevno za skinut..

  • Robert Plant 01.09.2014.

    Za razliku od njega, moram priznati, ja kao Robert Plant nikada, nikada nebih bio s ovom preruznom Patty Griffin. Jos je tu na slici iz clanka predobro ispala.

  • Linz 31.08.2014.

    Tko bi rekao,Bebek je od njega stariji tri godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare