To je to što me zanima!

Robertu De Niru (68) i supruzi zamjenska majka rodila je kćer

Glumac i supruga Grace Hightower u braku su 14 godina i imaju sina Eliota (13). Zamjenska majka rodila im je djevojčicu kojoj su nadjenuli ime Helen Grace
Vidi originalni članak

Robert De Niro (68) i supruga Grace Hightower (56) dobili su drugo dijete, djevojčicu kojoj su nadjenuli ime Helen Grace. Supružnicima, koji već imaju sina Elliota (13), melenu je rodila zamjenska majka. Par je u braku 14 godina, a glumac iz prijašnjih veza ima još četvero djece. Iz prvog braka s Diahnne Abbott ima sina Raphaela (35), a posvojio je i njezinu kćer Drenu (40) iz prijašnje veze. S bivšom djevojkom Toukie Smith ima 16-godišnje blizance Juliana i Aarona koje je također rodila zamjenska majka.

Glumac je suprugu Grace upoznao 1987. godine. Vjenčali su se 1997. godine, a dvije godine kasnije objavili su da se razdvajaju. No 2004. godine obnovili su bračne zavjete i ostali u braku.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • beebee 25.12.2011.

    kad pročitajte moj kom. krenite mi pucati minuse...de nira kao glumca i ja volim, mislim da mu nema ravna, al se moram nadovezati na ovo surogat majčinstvo, vrag mi ne da mira....ok.,žena mu je sad postarija, razumijem...al i od prije ima djecu od surogat majki...mislim, wtf? ne, ne kažem da će djecu manje voljeti....ali nema ljepšeg nego kad dvoje ljudi iščekuje dijete koje žele i u ljubavi prate svaku pojedinost vezanu uz to malo biće i prije nego se rodi...kad mu možeš i prije rođenja pokazivati da je voljeno, željeno, meni je to obitelj a ne kao što sam kod SJP napisala kupljena maternica. za mene je on isto kao i ona, samo još jedna zvijezda koja si može priuštiti svaki hir, pa i izbjegavanje nekih oduvijek neizbježnih stvari jer uz lijepe trenutke idu i oni teški.. što se meni tiće, ovo je korak od naručivanja i kupovanja djece, u stilu " molim jednu curicu, plavih očiju i kose sa talentom za glazbu. da, za šest mjeseci hvala lijepa, prvo ja i žena idemo na krstarenje". I da, očito kraj sebe ne voli imati trudne žene, hebi ga, nijeto baš zabavno. a sad dežurni moralisti - minusi, molim!

  • SekaAllTimeLow 24.12.2011.

    najbolji glumac!! obožavam ga! i iako mi može bit djed, meni je on sexy!

  • mimi mala 24.12.2011.

    Moj naj,naj glumac! Cestitam!

Komentiraj...
Vidi sve komentare