To je to što me zanima!

Robin Thicke je došao po sina, a bivša mu je pozvala policiju

Paula se na dogovorenom mjestu pojavila sat vremena prekasno. Kada je stigla, odbila je predati Juliana Thickeu. Napravila je skandal, pozvala policiju i tvrdila da je Robin izlazio iz auta i približavao joj se
Vidi originalni članak

Paula Patton (41) prošlog je mjeseca optužila Robina Thickea (39) da je tukao njihovog šestogodišnjeg sina Juliana te da je ovisnik o alkoholu i drogi. Thicke je tada je izgubio skrbništvo nad djetetom i dobio zabranu prilaska Pauli i njezinoj majci. Dječaka je smio viđati samo u strogo određeno vrijeme.

Ipak, čini se kako tenzije između glazbenika i njegove bivše supruge i dalje rastu. Naime, Paula je prilikom predajte sina Thickeu pozvala policiju.

- Paula se na dogovorenom mjestu pojavila sat vremena prekasno. Kada je stigla, odbila je predati Juliana. Napravila je skandal, pozvala policiju i tvrdila da je Robin izlazio iz auta i približavao joj se - rekli su svjedoci koji tvrde da je glazbenik mirno sjedio u autu.

Kada je policija došla, Paula je već otišla s dječakom. Robinovi prijatelji tvrde kako je on slomljen zbog činjenice da mu je bivša uskratila da vidi sina.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 18.02.2017.

    stalno se o njemu piše

  • kung fu panda 18.02.2017.

    ovakvim ponašanjem šteti jedino malenom

  • Mél.C.B.🌼 18.02.2017.

    hm,..kome vjerovati? Ako On nije to sto ona tvrdi, prava je bitch. Ima puno nasilja u obiteljima, ali isto tako ima i zena spremnih na sve.

Komentiraj...
Vidi sve komentare