To je to što me zanima!

Roboti se vraćaju: Bitka za 12 kolonija dolazi na veliko platno

Cylone su stvorili ljudi. Pobunili su se i evoluirali. Posve liče na ljude. Neki su čak i programirani da misle da su ljudi. Postoje mnoge kopije...i imaju plan...
Vidi originalni članak

Nakon što su 'Ratovi zvijezda: Sila se budi' pokazali da u starim serijalima znanstvene fantastike i te kako još ima novaca, i drugi filmski studiji osim Disneya su počeli prekopavati svoje arhive. Tako je Universal u svojim ormarima pronašao 'Battlestar Galacticu', znanfan seriju koja je završila još 2009. godine, s omanjim revivalom u obliku serije 'Caprica' 2010. godine.

Premda je originalno Bryan Singer bio zamišljen kao redatelj koji je trebao ovu seriju po drugi (treći?) put uskrsnuti, Singer je trenutačno zauzet najnovijim nastavkom X-Mena, 'X-Men: Apokalipsa', a nakon toga je će se posvetiti ekranizaciji '20000 milja pod morem'. Cijeli revival serije zamišljen je kao tzv. 'soft reboot' u kojem bi se kao osnovu uzela originalna serija s kraja '70. godina prošlog stoljeća.

No premda Singer vjerojatno neće biti redatelj, sudeći prema njegovoj zauzetosti, i dalje je jedini redatelj vezan za projekt. Stoga je posve moguće da će barem odigrati ulogu izvršnog producenta.

Ono što cijeloj priči daje dozu ozbiljnosti i što nas je uvjerilo da bismo stvarno mogli u narednih par godina doživjeti dugometražni kino film o preživjelima s dvanaest kolonija je činjenica da je Michael De Luca unajmljen kao producent. De Luca iza sebe ima omanje brdo filmova koji su dobili razne nagrade, a i mnoštvo nominacija za Oscara.

Osim De Luce unajmljen i scenarist Paglen, koji je prema prvim navodima, već napisao početni nacrt scenarija. Stoga, ne bismo se trebali iznenaditi ako nas uskoro opet bude veselila bitka između ljudi i Cylonaca.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Univerzum 16.02.2016.

    Neka snime par epizoda obračuna supernaprednih vangalaktičkih robota i hrvatskih ustaša s crnim kapicama i brčinama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare