To je to što me zanima!

Prvi put u Zagrebu: Legendarni Rod Stewart pjevat će u Areni

Neki od dokaza njegova statusa su uvrštenje u prestižnu Rock and Roll Hall of Fame, ali i prodanih više od 200 milijuna primjeraka albuma
Vidi originalni članak

Legendarni će Rod Stewart (70), prvi puta nastupiti u Hrvatskoj, točnije 2. veljače u Areni Zagreb. Hrvatska bi publika tako napokon, nekoliko desetljeća nakon što su nastali, čuti izvedbe pjesama poput  'Maggie May', 'Sailing', 'Rhythm Of My Heart' i mnogih drugih hitova koji su od Roda Stewarta napravili jednu od najvećih glazbenih zvijezda na svijetu.

Jedan od dokaza njegova statusa uvrštenje je u prestižnu Rock and Roll Hall of Fame te činjenica da je u karijeri prodao više od 200 milijuna primjeraka albuma. U rodnoj je Britaniji Rod imao čak šest singlova na broju jedan. Zadnji je album, ‘Another Country’ objavio prije dvije godine. Album je nastavak zaokreta u karijeri započetog 2011. Iznimno uspješnim albumom ‘Time’:

-Shvatio sam da je jedini način za pisanje pjesama biti iskren i osoban koliko god je to više moguće.  Dobro prihvaćanje mog zadnjeg albuma dalo mi je motiva da nastavim pisati nove pjesme s različitim temama. Dalo mi je to i snage da počnem eksperimentirati s različitim žanrovima kao što su ska, reggae i keltski napjevi’, rekao je Stewart. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • StapickoKasika 05.10.2017.

    Uz Elthona je drmo amerikom u 70-ima.

  • Brozo 03.10.2017.

    Kad napisete Arena podrazumijeva se ona pulska. Napisite odmah Arena Zagreb da ne vodite ljude u zabludu...

  • 02.10.2017.

    on je imao hitove 70ih i80ih poslije ništa

Komentiraj...
Vidi sve komentare