To je to što me zanima!

Rod Stewart javio se uživo u Sky, kritizirao vladu pa nudio da će ljudima plaćati preglede

Stewart, poznat po hitovima iz 1970-ih "Maggie May" i "Do Ya Think I'm Sexy?", javio se u program Sky Newsa posvećen krizi u britanskom Nacionalnom zdravstvenom servisu koji je primao pozive građana
Vidi originalni članak

Britanski rock pjevač Rod Stewart (78) iznenadio je četvrtak svojim javljanjem u program uživo Sky Newsa kako bi osudio "smiješno" stanje zdravstvenog sustava, pozvao vladu da odstupi i pruži priliku oporbenoj Laburističkoj stranci.

Stewart, poznat po svojim hitovima iz 1970-ih "Maggie May" i "Do Ya Think I'm Sexy?", javio se u program Sky Newsa posvećen krizi u britanskom Nacionalnom zdravstvenom servisu (NHS) koji je primao pozive građana.

- Ovo je srceparajuće za medicinske sestre - rekao je Stewart.

- Stvarno je srceparajuće. U svim mojim godinama života u ovoj zemlji nikada nije bilo tako loše.

NHS koji financira država, donedavno izvor ponosa za mnoge Britance, pod velikim je pritiskom nakon godina premalog ulaganja i posljedica pandemije korona virusa, što je medicinske sestre i ostalo osoblje potaknulo na štrajk bez presedana.

- Mislim da bi ova vlada sada trebala odstupiti i pružiti priliku Laburističkoj stranic - rekao je 78-godišnji Stewart, ističući da je on osobno dugo bio konzervativac.

SRETNE VIJESTI Rod Stewart uskoro će postati djed po treći put: Sretne vijesti podijelila je snaha Hrvatica

Stewart je također rekao da je "smiješno" što se u srijedu prijavio u praznu privatnu kliniku radi radiološke pretrage dok toliko drugih pacijenata "umire jer ne mogu obaviti (radiološko) snimanje".

Zatim je ponudio da će platiti 10 ili 20 pregleda za građane i izrazio nadu da će i drugi koji to mogu učiniti slijediti njegov primjer.

- Ne treba mi publicitet. Samo želim učiniti neke dobre stvari - rekao je prije nego što je završio svoj telefonski poziv pjevanjem početnih stihova pjesme "Maggie May".

- Probudi se Maggie, mislim da ti imam nešto za reći - otpjevao je Stewart svojim prepoznatljivim hrapavim glasom koji je tu pjesmu učinio hitom 1971.

POGLEDAJTE 'SPOJ NA SLIJEPO': ‘NE VOLIM I NE ŽELIM DJECU’

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 27.01.2023.

    Ja sam eto nesto malcice sumnjicav kad god se ljude forsira na preglede bilo koje vrste.

  • sljastrava 27.01.2023.

    A,mi mislimo da je kod nas najgore.😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare