To je to što me zanima!

Roditelji 'gole' Albanke od srama ne žele napustiti stan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Albanka koja živi u Americi od 2009. godine i sama je svjesna da mrežasta haljina koju je nosila nije bila najbolji modni odabir, no najbitnije joj je da je dobila pažnju
Vidi originalni članak

Samo nekoliko sati nakon što su je strani mediji počastili titulom najgore odjevene na dodjeli nagrada American Music Awards Bleona Qereti (29) putem društvene mreže je odlučila promovirati svoj novi singl 'F*** You I'm Famous'.

Ova Albanka koja živi u Americi od 2009. godine i sama je svjesna da mrežasta haljina koju je nosila nije bila najbolji modni odabir, no dobila je ono što je htjela - pažnju. S njezinom golišavom pojavom na crvenom tepihu nisu zadovoljni jedino njezini roditelji. 

- Ne žele izaći iz stana. Kad sam im ja rekla da je dobro što se piše o meni, oni su mi odvratili s 'O čemu ti? Bila si gola jučer' - priznala je Bleona. Za mrežastu haljinu, ispod koje je nosila tange, a nije imala grudnjak, trebalo je pet sati da se izradi. 

- Šivana je praktički na mom tijelu i djelo je dizajnera Shahla Dorriza - otkrila je pjevačica. Dodala je i da haljina i nije bila najugodnija za nošenje, no u svrhu svoje promocije, sve je ipak uspješno pretrpjela. 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • LebronPetrovic 27.11.2014.

    Kome je do šljadoljed i kabab kad vidiš ovakvo nešto !

  • nopliz, nopliz 27.11.2014.

    nije neka

  • Galeb i ja 26.11.2014.

    A koliko mjeseci ce sad ona vositi na UPSSS stranici ?.

Komentiraj...
Vidi sve komentare