To je to što me zanima!

Roditelji nisu otvorili Tošin ruksak izvučen iz auta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Toše je u roditeljskoj kući u Kruševu uredio stan u kojem se igraju mali nećaci. Slobodne vikende provodio je s Nikolom (4) i Kristijanom (10)
Vidi originalni članak

Iako u dubokoj tuzi, Tošina sestra Dora i njen suprug Slaven Risteski svakodnevno primaju stotine, a vikendima i tisuće posjetitelja, koji dolaze iz raznih zemalja kako bi vidjeli rodnu kuću Toše Proeskog. Za njega Kruševčani kažu da je od malena bio anđeosko dijete s anđeoskim glasom. Toše je u stanu koji si je uredio na prvom katu roditeljske kuće u Kruševu provodio vikende i svaki slobodan trenutak uživajući u igri s malim nećacima Nikolom (4) i Kristijanom (10). U dnevnom boravku stana stoje sve stvari, odjeća i tenisice, koje je kobne večeri, 15. listopada, Toše ponio sa sobom na put.
- Bez svoje bijele i zelene trenirke nikad nije putovao - kaže Slaven, pokazujući nam neraspakirani ruksak, koji je nakon nesreće vraćen roditeljima u Kruševo. Uza zid dnevnog boravka naslonjene su tri gitare, među njima i prva Tošina gitara s motivom palme na kojoj je svirao kao dječak. Na toj gitari sada uči svirati njegov nećak Kristijan, koji ide tek u četvrti razred one iste osnovne škole koju je pohađao Toše Proeski.
- Toše je uvijek govorio da je mali Nikola rođeni maneken, a Kristijan je taj koji će ga jednog dana nadmašiti. Za njih čuvamo po 10 još neobjavljenih kompozicija koje je skladao Toše - kaže Slaven Risteski, suprug Tošine sestre Dore.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sinke 23.03.2008.

    Ak je unutra sendvić?

  • sisteract 20.03.2008.

    I !? Kaj sad? Nisu otvorili. Kaj im je? Normalno bi bilo da su otvorili, pa možda ima kaj u njemu da se donira kome i sl. Baš bezveze. Čudni ljudi. Meni se čini da malo gledaju i koristi kroz svoju nevolju.

  • tsarcevi 20.03.2008.

    i moj tata je bio dusa do covjeka nije mrava zgazio a umro je u 40 godini iznenada...

Komentiraj...
Vidi sve komentare