To je to što me zanima!

Rodriguez prvi put progovorio o prekidu s J.Lo: 'Prije svega...'

Pofesionalni sportaš koji je bio zaručen za pjevačku divu te su čak dva puta otkazivali vjenčanje radi pandemije. Na koncu se ništa od toga nije održalo, već se Jenn vratila staroj ljubavi
Vidi originalni članak

Pjevačica Jennifer Lopez (53) vratila se svojoj staroj ljubavi Benu Afflecku (50) nakon zaruka s umirovljenim sportašem Alexom Rodriguezom. No, da im pandemija nije pomrsila planove, možda bi uistinu prošetali do oltara.

No, nisu se oženili, već je Jennifer shvatila da i dalje voli Afflecka, s kojime je bila mnogo ranije. Početkom ovog milenija njih dvoje bili su jedan od najpoznatijih parova na svjetskoj sceni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Alex je nedavno bio gost u showu 'Who’s Talking to Chris Wallace?' te je po prvi puta komentirao čitavu situaciju.

- Prije svega bih želio reći da mi je drago što nikada neću biti predsjednički kandidat jer bi me ubio (s pitanjima) - odgovorio je u šali Rodriguez, pa nastavio:

- Bilo je to lijepo iskustvo, no nije potrajalo. Njezinoj djeci u svakom slučaju želim sve najbolje, i dalje mi je stalo do njih - otkrio je Alex TV voditelju Chrisu Wallaceu.

Alex i Jenn dva su puta otkazivali vjenčanje radi pandemije, prvo je planirano za 2020. godinu. Osim toga, pričalo se da je on nju prevario s reality zvijezdom Madison LeCroy.

NAPOKON Hrvatska glazbena scena dobila je vlastiti ured za izvoz glazbe

Nakon prekida, par je dao zajedničku izjavu: - Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji, nastavit ćemo raditi zajedno na projektima - .

ODBILA JE NAGODBU Shakira ide na sud zbog utaje poreza, pjevačica: Nisam kriva!

Na koncu se J.Lo vratila Benu te se par ubrzo i vjenčao.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S MIJOM

Idi na 24sata

Komentari 7

  • lily A 03.10.2022.

    Afflec puno puno bolji ovaj sav izvjestacen dobro uradila 😱

  • Nap7 03.10.2022.

    Briga ga ima drugu sada

  • japanokinezjapano 03.10.2022.

    Progovorio na shupak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare