To je to što me zanima!

Roker Gallagher je Robbieju Williamsu oteo i curu i mačku

Williams je s bivšom djevojkom Nicole Appleton, pjevačicom All Saintsa, kupio mačku. Nicole ju je odvela nakon prekida i sada obje žive s Liamom Gallagherom
Vidi originalni članak

Robbie Williams u razgovoru za People požalio se da mu je već skoro 40 godina i da je vrijeme da si nabavi mačku. S bivšom djevojkom Nicole Appleton (38), pjevačicom All Saintsa kupio je mačku koju su nazvali Dama naše dijete, no nakon prekida ju je Nicole odvela i sada obje žive s Liamom Gallagherom (40), pjevačem grupe Oasis.

Robbie i supruga Ayda Field (33) obožavaju životinje, imaju čak osam pasa. Nedavno su postali i roditelji djevojčice Theodore Rose. Pjevač je nedavno otkrio kako sa suprugom redovito ide na sastanke na kojima s drugim roditeljima pričaju o svojim iskustvima.

- Tamo upoznajemo druge roditelje i pričamo o našim iskustvima. Ne znam zašto moram ići tamo, ali Ayda to želi - priznao je.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Hasenfefer 05.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • to ja 05.03.2013.

    tip ima ženu i dijete, ali mu srce sigurno plače radi stare koke i još starije mačke. svašta

  • jojneznam 04.03.2013.

    ok za curu, al mačku, nije u redu.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare