To je to što me zanima!

Roko će pjevati deseti u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga

Roko Blažević nastupat će s pjesmom 'The Dream', a za ulazak u finale konkurirat će mu Irska, Moldavija, Švicarska, Latvija, Rumunjska, Nizozemska, Rusija...
Vidi originalni članak

Još nešto više od mjesec dana do 64. izbora za Pjesmu Eurovizije, a objavljen je i redoslijed nastupanja u Tel Avivu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U prvom polufinalu 14. svibnja nastupat će predstavnici Cipra, Crne Gore, Finske, Poljske, Slovenije, Češke, Mađarske, Bjelorusije, Srbije, Belgije, Gruzije, Australije, Islanda, Estonije, Portugala, Grčke i San Marina. 

U drugom polufinalu 16. svibnja deseti po redu nastupat će Roko Blažević (19) s pjesmom 'The Dream', a za ulazak u finale konkurirat će mu Armenija, Irska, Moldavija, Švicarska, Latvija, Rumunjska, Danska, Švedska, Austrija, Malta, Litva, Rusija, Norveška, Nizozemska, Makedonija i Azerbajdžan. 

Ispod fotografije ponovno su gledatelji počeli raspravljati tko će pobijediti ove godine.

Mnogi kažu kako su pjesme predstavnika Grčke i Nizozemske najbolje i najveći favoriti ove godine. Spominju se još i Rusija, Švicarska i Švedska. 

Roko je nedavno nastupao s britanskim predstavnikom na ovogodišnjem Eurosongu Michaelom Riceom (21) na probi showa 'Zvijezde pjevaju'. Roko i Michael ekskluzivno su izveli ‘medley’ i ‘mash-up’ svojih pjesama 'The Dream’ i ‘Bigger than us’ te uputili pozdrav s pozornice svim eurovizijskim glasačima.

NIKAD TO NEĆE PRIZNATI: Muškarci tijekom seksa često misle o ovome, ali to skrivaju

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Blue_dress 03.04.2019.

    Većina pjesama je na engleskom. Mi imamo šanse ako pjeva na hrvatskom i odbaci loša krila. Ali Jacques želi u svemu kontrolu voditi, pa se bojim da drugi i neće imati toliko pravo glasa.

  • Blagica02 03.04.2019.

    Samo bez KRILA!!!!!

  • MynameisNO 03.04.2019.

    Ajmo dežurni hejteri, počnite za 3,2,1... dugo niste....

Komentiraj...
Vidi sve komentare