To je to što me zanima!

Roko na hrvatskom i bez krila: Koja verzija pjesme je bolja?

Mladi pjevač pojavio se bez glomaznih krila s kojima je nastupio i pobijedio na Dori, a i eurovizijska pjesma doživjela je promjenu. Roko je izveo verziju na hrvatskom jeziku
Vidi originalni članak

Prije nego li su svoje pjevačke vještine stručnom žiriju i publici prikazali natjecatelji nove sezone HRT-ovog showa 'Zvijezde pjevaju', nastupio je mladi Roko Blažević (18) s pobjedničkom pjesmom 'The Dream', odnosno u verziji na hrvatskom jeziku naslovljenoj 'Heroj'. 

Mladi pjevač pojavio se bez glomaznih krila s kojima je nastupio i pobijedio na Dori, a i eurovizijska pjesma doživjela je promjenu.

NOVA VERZIJA:

Mnogi su proteklih dana komentirali kako bi Roko u Izraelu ipak trebao nastupiti na hrvatskom jeziku, a pjevač i njegov tim sada su pokazali kako bi to moglo izgledati na Eurosongu u Tel Avivu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatska verzija pjesme odnedavno je dostupna na YouTubeu, a domaća javnost sve više očekuje od nastupa mladog Splićanina u Izraelu otkako se ispostavilo da na anketi portala Wiwibloggs naš kandidat kotira vrlo dobro.

STARA VERZIJA:

Spomenuti portal jedan je od najpopularnijih stranica obožavatelja Eurosonga, a pobjednika predviđaju fanovi iz cijelog svijeta. 

NAJBOLJI SU FRANCUZI Prve ankete Eurosonga: Roko i 'The Dream' na drugom mjestu

Ispred Roka po projekcijama je bio samo francuski predstavnik Bilal Hassani (19) s pjesmom 'Roi', što u prijevodu znači 'Kralj'. Na kojem god jeziku naš pjevač nastupio, čini se da nakon dulje vremena imamo kandidata koji bi mogao završiti u samome vrhu. 

LJUDI SU U ŠOKU: 'Ove dvije glumice su ista osoba?'

Idi na 24sata

Komentari 106

  • gorky1986 07.03.2019.

    Hrvatskaaaa

  • gorky1986 07.03.2019.

    PJEVATI NA HRVATSKOM! DEČKO PREDSTAVLJA HRVATSKU!

  • menart 04.03.2019.

    Moram reci da je dora ove godine imala štofa bar tri cetri pjesme al krivu izabrasmo. Dok Beovizija 24 pjesme svega 4 valjaju i izaberu najbolju. Nevena em pre pre lijepa i extra pjeva. Pravi pop izvodac. Sto je nekad Portugal Finska Norveska, govorim davno dok su vazda na dnu bili, smo ih mi zamijenili. Pogledajte statistiku nasu. Reko bi covjek ovi Croatians uopce nemaju sluha nit ukusa. Sorry al vidi se. Roko ipak SRETNO💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare