Obavijesti

Show

Komentari 106

Roko na hrvatskom i bez krila: Koja verzija pjesme je bolja?

Roko na hrvatskom i bez krila: Koja verzija pjesme je bolja?
6

Mladi pjevač pojavio se bez glomaznih krila s kojima je nastupio i pobijedio na Dori, a i eurovizijska pjesma doživjela je promjenu. Roko je izveo verziju na hrvatskom jeziku

VIDEO

Prije nego li su svoje pjevačke vještine stručnom žiriju i publici prikazali natjecatelji nove sezone HRT-ovog showa 'Zvijezde pjevaju', nastupio je mladi Roko Blažević (18) s pobjedničkom pjesmom 'The Dream', odnosno u verziji na hrvatskom jeziku naslovljenoj 'Heroj'. 

Mladi pjevač pojavio se bez glomaznih krila s kojima je nastupio i pobijedio na Dori, a i eurovizijska pjesma doživjela je promjenu.

NOVA VERZIJA:

Mnogi su proteklih dana komentirali kako bi Roko u Izraelu ipak trebao nastupiti na hrvatskom jeziku, a pjevač i njegov tim sada su pokazali kako bi to moglo izgledati na Eurosongu u Tel Avivu. 

Pokretanje videa...

03:22

Hrvatska verzija pjesme odnedavno je dostupna na YouTubeu, a domaća javnost sve više očekuje od nastupa mladog Splićanina u Izraelu otkako se ispostavilo da na anketi portala Wiwibloggs naš kandidat kotira vrlo dobro.

STARA VERZIJA:

Spomenuti portal jedan je od najpopularnijih stranica obožavatelja Eurosonga, a pobjednika predviđaju fanovi iz cijelog svijeta. 

Opatija: Roko Blažević predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu 2019.
Prve ankete Eurosonga: Roko i 'The Dream' na drugom mjestu
Prve ankete Eurosonga: Roko i 'The Dream' na drugom mjestu

Ispred Roka po projekcijama je bio samo francuski predstavnik Bilal Hassani (19) s pjesmom 'Roi', što u prijevodu znači 'Kralj'. Na kojem god jeziku naš pjevač nastupio, čini se da nakon dulje vremena imamo kandidata koji bi mogao završiti u samome vrhu. 

 

LJUDI SU U ŠOKU: 'Ove dvije glumice su ista osoba?'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin