To je to što me zanima!

Rolling Stones rasprodali karte za Hyde Park u samo 3 minute

Bend će 6. srpnja svirati u Hyde Parku, prvi put nakon 1969. godine, a u Londonu će nastupati samo tjedan dana nakon koncerta na festivalu Glastonbury
Vidi originalni članak

Legendarni Rolling Stonesi su u petak u rekordne tri minute rasprodali koncert u londonskom Hyde Parku. Bend će 6. srpnja svirati u Hyde Parku, prvi put nakon 1969. godine, a u Londonu će nastupati samo tjedan dana nakon koncerta na festivalu Glastonbury.

Karte za njihov londonski koncert puštene su u prodaju u petak u 9 sati, a koštale su između 850 i 2500 kuna, javlja NME. Bend je karte za prošlogodišnji koncert u londonskoj O2 Areni prodao u sedam minuta, unatoč visokoj cijeni karte. 

- Sigurno će još ostati karata da ih možemo podijeliti. Nisam opsjednut s cijenama karata za naše koncerte. Nekada su previše skupe, a nekada su previše jeftine - komentirao je Mick Jagger. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kristofor_kolumbo 05.04.2013.

    Najbolji koncert na kojem sam bio je bio u Budimpesti 1986 kad je Freddie Mercury rasplako 100 i nesto tisuca ljudi. Volio bi i "Rock djedice" pogledat uzivo i cut "Angie". :)

  • Crna_1 05.04.2013.

    Koncert koji sam gledala s guštom bez da se gužvala među ruljom ..pregled na sve, dok ovi koji bili dolje, žalili se kako ništa vidli nisu - mi sve ... zabavljali se na nasipu .. uzivali u koncertu, ekipa i zeka neponovljiva !!! ;))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare