To je to što me zanima!

Romanov tata: 'Prva rič koju je Žorž napisa bila je Torcida...'

Prijatelji kažu kako je najzabavnijeg stanara ‘Big Brothera’ obitelj držala pod kontrolom sve dok nije popio prvo pivo. Nakon toga, uz nogomet, nije mogao bez žena, alkohola i provoda
Vidi originalni članak

Sićam se kad je Romano bija mali, tek je počeja pisat neka slova. Otvorija je škafetin od noćnog ormarića i u njemu urezbario ‘Torcida’, ispričao je otac Romana Obilinovića (36), bivši nogometaš Frane (67). Romano je dobio ime po djedu, a od malih je nogu odlučio krenuti očevim stopama.

- Bio je živo dijete, ali nikad s njim nije bilo problema. Bio je mamina maza, kao i svi sinovi jedinci - kaže Frane. Romano je skupljao sličice nogometaša, a kasnije je i glavu počeo brijati jer je obožavao Brazilca Ronalda. Kao dječak imao je njemačkog ovčara kojeg je obožavao. No kako je pas rastao, tražio je sve više pažnje, a zbog treninga i putovanja nije mu je mogao pružiti pa ga je poklonio prijatelju.

- Bilo mu je jako teško, plakao je za njim - prisjetio se tata.

Romanovi prijatelji kažu da ga je obitelj držala pod kontrolom sve dok nije probao prvo pivo. Nakon toga, uz nogomet mu je postalo drago i društvo. Kad je igrao u Sloveniji, jedan bogataš davao mu je novac da mu uplati loto u Italiji, a Žorž nije išao jer je novac potrošio.

- Drhtao bi i gledao u onaj papir samo da mu brojevi ne izađu. Vraćao bi se iz Slovenije, ne bi imao kune i vozio bi u leru pola puta. Napunio bi na crpki benzina za kunu i pol - kažu prijatelji. Kad je igrao za Mursku Subotu, na granici se pravio da spava jer nije imao radnu dozvolu. Carinica ga je prepoznala i rekla mu da nastavi spavati. Žorž danas sadi cvijeće i kolicima razvozi pijesak na stadionu Splita.

- Ne žalim ni za čime - rekao je nedavno Romano. 

Romano voli popiti, pa i koju pivu više, ali nije alkoholičar i ne stvara probleme. Svi koji ga znaju posvjedočit će vam kako je Romano posve prirodan u Big Brother kući. Baš onakav kakav je i inače, kaže tata Frane Obilinović. Dodaje da njegov sin ne glumi, a možda bi bilo bolje da nije toliko iskren. Ipak, supruga i on, kako kažu, primijetili su dva detalja koji im se ne uklapaju u ono što je njihov sin, a to su piće i smijeh.

U show ušao zbog novca

- To je malo poza kojom želi privući pažnju sustanara, kao i napadni smijeh. Isto tako je, po nama, odglumio da će napustiti BB kuću ako iz nje izađe Marina - kaže otac Frane. Otkrio nam je kako je Romano prihvatio poziv producenata zbog novca i kako bi volio da u njoj ostane što dulje. Isto tako, volio bi pronaći srodnu dušu i ne bi imao ništa protiv da to bude Marina.

Romano kad voli, nema drugih

- Romano je veliki emotivac, kao pravi Dalmatinac plane u trenu, ali brzo ga prođe. No ne bi izašao iz kuće za Marinom jer on najbolje zna zbog čega je ušao u kuću i očekujem da ostane u njoj do kraja. Može on bez Marine, mada, koliko vidim, njegove su emocije prema njoj iskrene. On je takav, kad nešto radi, cijeli se da u to, a tako je i u ljubavi. Romano kad voli, ne zna za drugu ženu - kaže otac Frane.

Činjenica da je Marina bila u ozbiljnoj vezi, odnosno da ima zaručnika, Romanova oca ostavila je potpuno ravnodušnim.

Nagradom bi platio dugove

- To što je bilo, bilo je, i nema veze s ovim što je u BB kući. Ljudi se žene i rastavljaju, vežu i prekidaju. To ne znači ništa jer u ljubavi nema granica. Marina je njegov tip djevojke, prava dama, i ne bih imao ništa protiv da ostanu skupa i nakon izlaska iz showa jer je ona čvrsta, karakterna cura, upravo onakva kakva Romanu treba. Mislim da bi ga veza s takvom curom dovela u red, ne bi više toliko izlazio s društvom, sredio bi se - smatra otac. Dodaje da je Romano u prošlosti imao nekoliko duljih veza, ali nije to bilo to. 

Romano je zadnju večer prije ulaska u Big Brother kuću proveo u splitskom kafiću, a konobari i vlasnici obećali su mu nezaboravan doček nakon pobjede.

Sluša Erosa Ramazzottija

- Kamo sreće, novcem bi riješio dobar dio dugova, a ostalo bi mu nešto i za počastiti prijatelje. Znate kakav je Romano, to je neizbježno - nasmijao se otac Frane. Poput supruge, isprva je bio protiv Romanova ulaska u show, ali sad je zadovoljan i redovito ga prati.

- Ekipa je dobra, sviđaju mi se svi, osim Katje, koja je glumica i nikako mi nije legla, kao ni Violeta, koja tamo ne pripada - kaže Frane. Za kraj nam je otkrio i Romanovu malu tajnu.

- Dragi su mu janjetina i Vuco, ali obožava meso s roštilja, a kod kuće sluša Erosa Ramazzottija. On mu je omiljeni pjevač - zaključio je otac Frane.

Romanovi prijatelji slažu se da bivši nogometaš zna pretjerati s alkoholom. Zato im je drago da je ušao u “Big Brother” da se malo obuzda.

'Žorž bi, da se njega pita, s Marinom išao do kraja'

Romanov prijatelj Saša kaže da je on zaljubljive prirode i da ga djevojke vole jer je simpatičan i prirodan.

- Nema određeni tip djevojke, a u Marinu se vjerojatno zaljubio - slažu se prijatelji. Dodaju da je dobro što mu manekenka brani da pije alkohol i smatraju da bi ga mogla obuzdati.

- Da se pita Romana, on bi išao do kraja u odnosu s Marinom. No nije samo do njega, tu je i ona, koja na to ne želi pristati - kažu prijatelji. Ne smeta im što je Marina imala zaručnika kad se počela zbližavati s bivšim nogometašem. 

Idi na 24sata

Komentari 99

  • vedran_zgb 15.05.2016.

    Otac bi bio sretan da ga bilo koja uzme i da njega riješi muke od toga što je podigao na noge.

  • burajugo 14.05.2016.

    žorž je legenda kralj covik iskrena srca,, bia je vrhunski nogometas samo sta covik uziba boli ga briga za iccin ka i pola hrvatskog naroda

  • sansun 14.05.2016.

    zato i je tak zatucan

Komentiraj...
Vidi sve komentare