Obavijesti

Show

Komentari 99

Romanov tata: 'Prva rič koju je Žorž napisa bila je Torcida...'

Romanov tata:  'Prva rič koju je Žorž napisa bila je Torcida...'
1

Prijatelji kažu kako je najzabavnijeg stanara ‘Big Brothera’ obitelj držala pod kontrolom sve dok nije popio prvo pivo. Nakon toga, uz nogomet, nije mogao bez žena, alkohola i provoda

VIDEO

Sićam se kad je Romano bija mali, tek je počeja pisat neka slova. Otvorija je škafetin od noćnog ormarića i u njemu urezbario ‘Torcida’, ispričao je otac Romana Obilinovića (36), bivši nogometaš Frane (67). Romano je dobio ime po djedu, a od malih je nogu odlučio krenuti očevim stopama.

- Bio je živo dijete, ali nikad s njim nije bilo problema. Bio je mamina maza, kao i svi sinovi jedinci - kaže Frane. Romano je skupljao sličice nogometaša, a kasnije je i glavu počeo brijati jer je obožavao Brazilca Ronalda. Kao dječak imao je njemačkog ovčara kojeg je obožavao. No kako je pas rastao, tražio je sve više pažnje, a zbog treninga i putovanja nije mu je mogao pružiti pa ga je poklonio prijatelju.

- Bilo mu je jako teško, plakao je za njim - prisjetio se tata.

Romanovi prijatelji kažu da ga je obitelj držala pod kontrolom sve dok nije probao prvo pivo. Nakon toga, uz nogomet mu je postalo drago i društvo. Kad je igrao u Sloveniji, jedan bogataš davao mu je novac da mu uplati loto u Italiji, a Žorž nije išao jer je novac potrošio.

- Drhtao bi i gledao u onaj papir samo da mu brojevi ne izađu. Vraćao bi se iz Slovenije, ne bi imao kune i vozio bi u leru pola puta. Napunio bi na crpki benzina za kunu i pol - kažu prijatelji. Kad je igrao za Mursku Subotu, na granici se pravio da spava jer nije imao radnu dozvolu. Carinica ga je prepoznala i rekla mu da nastavi spavati. Žorž danas sadi cvijeće i kolicima razvozi pijesak na stadionu Splita.

- Ne žalim ni za čime - rekao je nedavno Romano. 

Romano voli popiti, pa i koju pivu više, ali nije alkoholičar i ne stvara probleme. Svi koji ga znaju posvjedočit će vam kako je Romano posve prirodan u Big Brother kući. Baš onakav kakav je i inače, kaže tata Frane Obilinović. Dodaje da njegov sin ne glumi, a možda bi bilo bolje da nije toliko iskren. Ipak, supruga i on, kako kažu, primijetili su dva detalja koji im se ne uklapaju u ono što je njihov sin, a to su piće i smijeh.

U show ušao zbog novca

- To je malo poza kojom želi privući pažnju sustanara, kao i napadni smijeh. Isto tako je, po nama, odglumio da će napustiti BB kuću ako iz nje izađe Marina - kaže otac Frane. Otkrio nam je kako je Romano prihvatio poziv producenata zbog novca i kako bi volio da u njoj ostane što dulje. Isto tako, volio bi pronaći srodnu dušu i ne bi imao ništa protiv da to bude Marina.

Romano kad voli, nema drugih

- Romano je veliki emotivac, kao pravi Dalmatinac plane u trenu, ali brzo ga prođe. No ne bi izašao iz kuće za Marinom jer on najbolje zna zbog čega je ušao u kuću i očekujem da ostane u njoj do kraja. Može on bez Marine, mada, koliko vidim, njegove su emocije prema njoj iskrene. On je takav, kad nešto radi, cijeli se da u to, a tako je i u ljubavi. Romano kad voli, ne zna za drugu ženu - kaže otac Frane.

Činjenica da je Marina bila u ozbiljnoj vezi, odnosno da ima zaručnika, Romanova oca ostavila je potpuno ravnodušnim.

Nagradom bi platio dugove

- To što je bilo, bilo je, i nema veze s ovim što je u BB kući. Ljudi se žene i rastavljaju, vežu i prekidaju. To ne znači ništa jer u ljubavi nema granica. Marina je njegov tip djevojke, prava dama, i ne bih imao ništa protiv da ostanu skupa i nakon izlaska iz showa jer je ona čvrsta, karakterna cura, upravo onakva kakva Romanu treba. Mislim da bi ga veza s takvom curom dovela u red, ne bi više toliko izlazio s društvom, sredio bi se - smatra otac. Dodaje da je Romano u prošlosti imao nekoliko duljih veza, ali nije to bilo to. 

Romano je zadnju večer prije ulaska u Big Brother kuću proveo u splitskom kafiću, a konobari i vlasnici obećali su mu nezaboravan doček nakon pobjede.

Sluša Erosa Ramazzottija

- Kamo sreće, novcem bi riješio dobar dio dugova, a ostalo bi mu nešto i za počastiti prijatelje. Znate kakav je Romano, to je neizbježno - nasmijao se otac Frane. Poput supruge, isprva je bio protiv Romanova ulaska u show, ali sad je zadovoljan i redovito ga prati.

- Ekipa je dobra, sviđaju mi se svi, osim Katje, koja je glumica i nikako mi nije legla, kao ni Violeta, koja tamo ne pripada - kaže Frane. Za kraj nam je otkrio i Romanovu malu tajnu.

- Dragi su mu janjetina i Vuco, ali obožava meso s roštilja, a kod kuće sluša Erosa Ramazzottija. On mu je omiljeni pjevač - zaključio je otac Frane.

Romanovi prijatelji slažu se da bivši nogometaš zna pretjerati s alkoholom. Zato im je drago da je ušao u “Big Brother” da se malo obuzda.

'Žorž bi, da se njega pita, s Marinom išao do kraja'

Romanov prijatelj Saša kaže da je on zaljubljive prirode i da ga djevojke vole jer je simpatičan i prirodan.

- Nema određeni tip djevojke, a u Marinu se vjerojatno zaljubio - slažu se prijatelji. Dodaju da je dobro što mu manekenka brani da pije alkohol i smatraju da bi ga mogla obuzdati.

- Da se pita Romana, on bi išao do kraja u odnosu s Marinom. No nije samo do njega, tu je i ona, koja na to ne želi pristati - kažu prijatelji. Ne smeta im što je Marina imala zaručnika kad se počela zbližavati s bivšim nogometašem. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci