To je to što me zanima!

Ronalda su povezivali s Paris Hilton, a Neymar ljubio Soraju

Osim zajedničke ljubavi prema nogometu, Cristiana i Neymara povezuje isti dan rođenja, a svakako i buran ljubavni život. Iako je Neymar mlađi, pokazao se većim zavodnikom od Ronalda
Vidi originalni članak

Osim što ih povezuje ljubav prema nogometu i uspjeh u istom, Cristiano Ronaldo i Neymar na isti dan slave i rođendan. Reprezentativac i kapetan Portugala danas slavi 35. rođendan, a igrač brazilske nogometne reprezentacije 28. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovo dvoje nogometaša ima još jednu zajedničku točku, a to je buran ljubavni život.

LJUBAV NA PRVI POTRES Ronaldova Georgina: Tresla sam se kada sam ga upoznala

Ronaldo je ubrzo nakon što je došao igrati u Manchester United postao pravi zavodnik, zbog čega se jednom prilikom našao usred skandala. Svjetski mediji brujali su o tvrdnjama studentice iz Las Vegasa da ju je nogometaš 2009. silovao u hotelu. Navodno se to dogodilo nakon što je Ronaldo iz Manchestera prešao u Real Madrid i tako razočarao sve cure u Velikoj Britaniji. Jedna od njegovih djevojaka, s kojom se zabavljao baš te 2009. godine, bila je glumica Gemma Atkinson (35). U jednom intervjuu je ispričala kako je prvi spoj s Ronaldom bio neobičan i da su bili kod nje kod kuće, pili čaj i gledali Mućke. Kao razlog prekida Gemma je navela učestale medijske napise o tome kako Ronaldo voli posjećivati prostitutke.

Prije Gemme, Ronaldo je bio u vezi s Neridom Gallardom. Ona se voljela fotografirati gola, a pogotovo objavljivati fotografije samo u toplesu. Ronaldo ju je nakon nekoliko mjeseci nogirao preko SMS-a, ali Nereidu mnogi dobro pamte u moru bivših cura poznatog nogometaša.

Nakon Gemme i Neride, Ronaldo je navodno zaveo i manekenku Paris Hilton (38) i reality zvijezdu Kim Kardashian (39). Međutim, ove veze nikada nisu bile potvrđene.

Potom je nogometaš ubrzo počeo živjeti s ruskom manekenkom Irinom Shayk (34). Bili su u vezi pet godina, a prekinuli su poprilično mirno. Naime, Irina je jednom prilikom ispričala kako joj je slavni nogometaš uvijek narušavao samopouzdanje.

Sada je u vezi s manekenkom Georginom Rodriguez (26), s kojom ima kćer Alanu Martinu (2).

S vremenom su Ronaldova djeca postala zanimljivija tema od njegovih cura. Troje djece Ronaldo je dobio sa surogat majkama čije identitete nikada nije otkrio javnosti i svi su se pitali zašto jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu nije htio dobiti djecu sa ženom koju voli i koja bi ih odgajala. 

PUSTI, PUSTI MODU Pedeset nijansi Neymara: Prvo blajhane špagete pa pink 'čupa'

Neymar je mlađi od Cristiana, ali ga je u ljubavnom životu, čini se, prestigao. Za sobom ima brojne veze s raznoraznim manekenkama i glumicama. Prije dvije godine, na tračerskoj stranici Whodatedwho izlistali su mu čak 21 bivšu.

S brazilskom manekenkom Barbarom Evans (28) upoznao se 2011. Tvrdila je kako su samo prijatelji i da ima dečka, međutim, nitko im nije povjerovao.

Osim Barbare, brazilska manekenka Nicole Bahls (34)  sama je priznala kako je nekoliko puta prenoćila kod Neymara dok je igrao u Santosu. Kad su je pitali je li bilo dobro, bez oklijevanja je odgovorila: 'Odlično!'

Između ostalih, playboyeva zečica Patricia Jordane uživala je u Neymarovu društvu, ali ju je njegov odlazak iz Brazila u Barcelonu poprilično pogodio, pa je medijima pričala svakakve gadarije o njemu i njegovoj tadašnjoj djevojci Bruni Marquezine (24). Zatim, Neymar je imao samo 19 godina kad je bio u vezi sa šest godina starijom glumicom Danielom Carvalho (33). Prekinula je nakon samo dva mjeseca jer nije mogla izdržati medijski pritisak.

Neymar je između ostalog imao aferu s Larysse Oliveire, brazilskom posvudušom koja je po svaku cijenu željela završiti u njegovom krevetu. Tu se našla i manekenka Gabriella Lenzi (25). Između ostalog, Neymar se družio s brazilskom glumicom Thailom Ayalu (33) i brazilskom manekenkom Jhenny Andrade.

'Šarao' je Neymar i po našim prostorima. Sa srpskom starletom Sorajom Vučelić (33) upoznao se na Ibizi, a kasnije je po nju poslao privatni avion da ga dođe posjetiti u Barcelonu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 05.02.2020.

    - jedna je mladost treba uživati gdje god se stigne i još ako imaš novaca...samo naprijed...

  • nevolimgogu 05.02.2020.

    Ova ronaldova nova je avion

  • It's kišing 05.02.2020.

    Pa rekao bih da smo većina nas dečki veći zavodnici od njih dvojice... Jer ja i slični meni smo baš morali osvajati... Sjećam se koliko puta sam sa 50 kn u džepu uspio zbariti žensku i uspijevalo je... Ova dvojica sa silnim milijunima ne moraju ni "A" reći, a one same legnu i šire noge... Tako da, mislim da im osvajanje baš i ne ide, jer u njihovom slučaju ne je*e momčić nego novčić... U mom slučaju je uvijek je*avao momčić

Komentiraj...
Vidi sve komentare