Obavijesti

Show

Komentari 23

Ronalda su povezivali s Paris Hilton, a Neymar ljubio Soraju

Ronalda su povezivali s Paris Hilton, a Neymar ljubio Soraju
4

Osim zajedničke ljubavi prema nogometu, Cristiana i Neymara povezuje isti dan rođenja, a svakako i buran ljubavni život. Iako je Neymar mlađi, pokazao se većim zavodnikom od Ronalda

VIDEO

Osim što ih povezuje ljubav prema nogometu i uspjeh u istom, Cristiano Ronaldo i Neymar na isti dan slave i rođendan. Reprezentativac i kapetan Portugala danas slavi 35. rođendan, a igrač brazilske nogometne reprezentacije 28. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:54

Ovo dvoje nogometaša ima još jednu zajedničku točku, a to je buran ljubavni život.

Ronaldova Georgina: Tresla sam se kada sam ga upoznala
Ronaldova Georgina: Tresla sam se kada sam ga upoznala

Ronaldo je ubrzo nakon što je došao igrati u Manchester United postao pravi zavodnik, zbog čega se jednom prilikom našao usred skandala. Svjetski mediji brujali su o tvrdnjama studentice iz Las Vegasa da ju je nogometaš 2009. silovao u hotelu. Navodno se to dogodilo nakon što je Ronaldo iz Manchestera prešao u Real Madrid i tako razočarao sve cure u Velikoj Britaniji. Jedna od njegovih djevojaka, s kojom se zabavljao baš te 2009. godine, bila je glumica Gemma Atkinson (35). U jednom intervjuu je ispričala kako je prvi spoj s Ronaldom bio neobičan i da su bili kod nje kod kuće, pili čaj i gledali Mućke. Kao razlog prekida Gemma je navela učestale medijske napise o tome kako Ronaldo voli posjećivati prostitutke.

Pixsell

Prije Gemme, Ronaldo je bio u vezi s Neridom Gallardom. Ona se voljela fotografirati gola, a pogotovo objavljivati fotografije samo u toplesu. Ronaldo ju je nakon nekoliko mjeseci nogirao preko SMS-a, ali Nereidu mnogi dobro pamte u moru bivših cura poznatog nogometaša.

Nakon Gemme i Neride, Ronaldo je navodno zaveo i manekenku Paris Hilton (38) i reality zvijezdu Kim Kardashian (39). Međutim, ove veze nikada nisu bile potvrđene.

Paris Hilton poses on the red carpet of Rihanna

Potom je nogometaš ubrzo počeo živjeti s ruskom manekenkom Irinom Shayk (34). Bili su u vezi pet godina, a prekinuli su poprilično mirno. Naime, Irina je jednom prilikom ispričala kako joj je slavni nogometaš uvijek narušavao samopouzdanje.

Sada je u vezi s manekenkom Georginom Rodriguez (26), s kojom ima kćer Alanu Martinu (2).

S vremenom su Ronaldova djeca postala zanimljivija tema od njegovih cura. Troje djece Ronaldo je dobio sa surogat majkama čije identitete nikada nije otkrio javnosti i svi su se pitali zašto jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu nije htio dobiti djecu sa ženom koju voli i koja bi ih odgajala. 

Pedeset nijansi Neymara: Prvo blajhane špagete pa pink 'čupa'
Pedeset nijansi Neymara: Prvo blajhane špagete pa pink 'čupa'

Neymar je mlađi od Cristiana, ali ga je u ljubavnom životu, čini se, prestigao. Za sobom ima brojne veze s raznoraznim manekenkama i glumicama. Prije dvije godine, na tračerskoj stranici Whodatedwho izlistali su mu čak 21 bivšu.

S brazilskom manekenkom Barbarom Evans (28) upoznao se 2011. Tvrdila je kako su samo prijatelji i da ima dečka, međutim, nitko im nije povjerovao.

Osim Barbare, brazilska manekenka Nicole Bahls (34)  sama je priznala kako je nekoliko puta prenoćila kod Neymara dok je igrao u Santosu. Kad su je pitali je li bilo dobro, bez oklijevanja je odgovorila: 'Odlično!'

Između ostalih, playboyeva zečica Patricia Jordane uživala je u Neymarovu društvu, ali ju je njegov odlazak iz Brazila u Barcelonu poprilično pogodio, pa je medijima pričala svakakve gadarije o njemu i njegovoj tadašnjoj djevojci Bruni Marquezine (24). Zatim, Neymar je imao samo 19 godina kad je bio u vezi sa šest godina starijom glumicom Danielom Carvalho (33). Prekinula je nakon samo dva mjeseca jer nije mogla izdržati medijski pritisak.

Neymar je između ostalog imao aferu s Larysse Oliveire, brazilskom posvudušom koja je po svaku cijenu željela završiti u njegovom krevetu. Tu se našla i manekenka Gabriella Lenzi (25). Između ostalog, Neymar se družio s brazilskom glumicom Thailom Ayalu (33) i brazilskom manekenkom Jhenny Andrade.

'Šarao' je Neymar i po našim prostorima. Sa srpskom starletom Sorajom Vučelić (33) upoznao se na Ibizi, a kasnije je po nju poslao privatni avion da ga dođe posjetiti u Barcelonu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

13:25

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao