To je to što me zanima!

Ronaldo je preponosan, sin slavio rođendan i počastio tatu

Cristiano Junior za rođendan je dobio tortu na dva kata s nogometnim motivima i bojama Portugala. Na torti je bio i ukras dresa s brojem sedam. Obitelj se kupala i u bazenu, a Junior nije mogao sakriti sreću
Vidi originalni članak

Sin portugalskog nogometaša Cristiana Ronalda (37), Cristiano Ronaldo Junior, proslavio je 12. rođendan u krugu najbližih, obitelji i prijatelja, a nogometaševa partnerica Georgina Rodriguez (28) fotografije sa slavlja objavila je na Instagramu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Magičan i poseban dan - napisala je Georgina uz objavu prenoseći obožavateljima atmosferu.

Cristiano Junior za rođendan je dobio tortu na dva kata s nogometnim motivima i bojama Portugala. Na torti je bio i ukras dresa s brojem sedam, što je inače Ronaldov broj na dresu, kao i toper na kojem je pisalo 'Sretan rođendan'. Nakon puhanja svjećica bacali su se zlatni konfeti u obliku zvjezdica, a Junior nije mogao sakriti sreću.

Georgina je na slavlju bila uz svoju kćerkicu koju su ona i Cristiano nedavno dobili.

Obitelj je uživala i kupajući se na bazenu.

Prije objave rođendanskih fotografija, Georgina je posvetila posebnu objavu kako bi Cristianu Junioru čestitala rođendan.

- Za sretan dan i život pun prekrasnih trenutaka. Mama, tata, braća i sestra nastavit će s tobom ruku pod ruku hodati, skijati, letjeti, plivati, jedriti, sanjati, stvarati i uživati. Tako smo ponosni na ono što postaješ. Volimo te beskonačno - napisala je.

Svom sinu čestitao je i Ronaldo.

- Sretan rođendan, sine moj! Kako vrijeme prolazi... Hoćemo li i igrati zajedno? Najvažnije je da i dalje budeš dečko velikog srca. Sretno, psiću, tata te jako voli -  napisao je nogometaš.

POGLEDAJTE VIDEO: 3. EPIZODA SERIJALA ’TKO MI BOLJE KUHA’

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Nap7 20.06.2022.

    Ronaldo kralj

  • Dr.VK 20.06.2022.

    što bi se reklo, nije u šoldima sve. A gdje su mu prijatelji da sa njima proslavi, to bi bilo normalno odrastanje. Za mene bi ljepša slika bila da se dečko zabavio sa " ekipom " na tom bazenu.

  • nickkobalt9 20.06.2022.

    kaj se moraju i častiti uz sve...

Komentiraj...
Vidi sve komentare