To je to što me zanima!

Ronaldo nakon glumice 'pao' na curu iz Škotske

Nogometaš Cristiano Ronaldo (23) nakon prekida s Nereidom Gallardo (24) dane krati provodeći se s djevojkama po hotelima na Beverly Hillsu
Vidi originalni članak

Ronaldo, kojeg uskoro čeka početak sezone već danima se odmara u luksuznom hotelu na Beverly Hillsu. Osim što se kupa u hotelskom bazenu, Ronaldo ne gubi vrijeme tražeći novu djevojku. Tako mu je menadžer jednu večer doveo, navodno hollywoodsku glumicu s kojom je Ronaldo proveo sate u sobi. Mediji tvrde da se djevojka zove Jen i da je Portugalac bio oduševljen njome pa je zakazao novi susret i dan poslije.
- Ronaldo joj je pričao lijepe riječi, a ona je mislila kako je nogometaš zainteresiran za nju - rekao je Jenin prijatelj.
Ipak, Portugalac je ubrzo zaboravio američku glumicu kad je ugledao djevojku porijeklom iz Škotske.
- Čim ju je vidio ponašao se da prema Jen kao da ne postoji. Ona se toliko naljutila da je odmah napustila hotel - rekao je izvor.
Nogometaš Manchester Uniteda brzo je prebolio prekid sa starletom Nereidom Gallardo (24) koja je do prije par dana tvrdila kako su njih dvoje još uvijek u vezi.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Barney 22.07.2008.

    pa nedavno su pisali da je zaljubljen do boli i da se zeni sa Nereidom i da zele bebu...haha...gle sad nakon par mjeseci seksa dosadila mu kurvica...dodje droljica sa drugacijom frizurom medju nogama i opet je zaljubljen...sretnog li mu zivota...za sad mu je dobro ali vidjet cemo kako ce se ponasati i razmisljati sa 40-50 godina kad ce se te droljice okrenut novim mladim zvijezdama a on ce ostati samo napuhano djubre puno para koje vise nece biti u centru paznje i na svakoj naslovnici...godine ce prolaziti a on ce biti sve tuzniji jer ce s vremenom shvatiti da iskrena ljubav , sretan brak, obitelj, jutarnji zagrljaj djeteta vrijedi puno vise od svih tih milijuna koje ima...NEPROCJENJIVO..neke se stvari ne mogu kupiti novcem, za sve ostalo tu je Master Card

  • user_24105 20.07.2008.

    dabogdA dobio sidu... lol

  • sara25 20.07.2008.

    muska kurva :) samo daj pa sta god

Komentiraj...
Vidi sve komentare