To je to što me zanima!

Ronaldo objavio fotografiju s Irinom: Uživamo na odmoru...

Nogometaš i manekenka pozirali su tijekom vožnje privatnim zrakopolovom i tako demantirali kraj svoje veze koju je nedavno nastojala 'poljuljati' brazilska manekenka
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo (28) na Twitteru je objavio fotografiju na kojoj pozira u društvu djevojke, ruske manekenke Irine Shayk (27).

- Uživamo na odmoru - napisao je nogometaš Real Madrida ispod fotografije snimljene tijekom vožnje privatnim zrakoplovom.

Odlično raspoloženi nogometaš pokazao je impresivne bicepse u bijeloj uskoj majici dok Irina plijeni pažnju u crnom dekoltiranom izdanju. Nogometaš je na istoj društvenoj mreži objavio fotografiju na kojoj u ležernom izdanju poziraju u New Yorku kao i onu na kojoj se opušta u društvu prijatelja.

Zajedničkim fotografijama par je demantirao šuškanja o raspadu svoje ljubavne romanse nakon tvrdnji brazilske manekenke i osvajačice titule Miss BumBum iz 2012. godine, Andresse Urach, koja je izjavila da je Ronaldo lomio s njom hotelski krevet samo 48 sati uoči polufinalne utakmice Lige prvaka protiv dortmundske Borussije.

Tvrdila je da se zainteresirao za nju vidjevši njene fotografije na internetu nakon čega je nabavio njezin broj i dogovorio seks u madridskom hotelu Villa Magna.

- Bio je nevjerojatan. Seksali smo se satima i nije prestao hvaliti moju guzu - hvalila se Brazilka tvrdeći da ju je nogometaš ponajviše htio 's leđa'.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • WOMANIZER 29.06.2013.

    blago mu se! :).........i ja bih uživao s nekom irinom i putovao svijetom!

  • katani 27.06.2013.

    predivan par, super nogometas, neka uziva zasluzija je, ostali ljubomorni pocnite prvo od sebe sta ste vi napravili dobroga u zivotu?

  • vujacka 27.06.2013.

    neka uživa , zasluženo

Komentiraj...
Vidi sve komentare