Obavijesti

Show

Komentari 56

Ronaldo objavio fotografiju s Irinom: Uživamo na odmoru...

Ronaldo objavio fotografiju s Irinom: Uživamo na odmoru...
3

Nogometaš i manekenka pozirali su tijekom vožnje privatnim zrakopolovom i tako demantirali kraj svoje veze koju je nedavno nastojala 'poljuljati' brazilska manekenka

VIDEO

Cristiano Ronaldo (28) na Twitteru je objavio fotografiju na kojoj pozira u društvu djevojke, ruske manekenke Irine Shayk (27).

- Uživamo na odmoru - napisao je nogometaš Real Madrida ispod fotografije snimljene tijekom vožnje privatnim zrakoplovom.

Odlično raspoloženi nogometaš pokazao je impresivne bicepse u bijeloj uskoj majici dok Irina plijeni pažnju u crnom dekoltiranom izdanju. Nogometaš je na istoj društvenoj mreži objavio fotografiju na kojoj u ležernom izdanju poziraju u New Yorku kao i onu na kojoj se opušta u društvu prijatelja.

Zajedničkim fotografijama par je demantirao šuškanja o raspadu svoje ljubavne romanse nakon tvrdnji brazilske manekenke i osvajačice titule Miss BumBum iz 2012. godine, Andresse Urach, koja je izjavila da je Ronaldo lomio s njom hotelski krevet samo 48 sati uoči polufinalne utakmice Lige prvaka protiv dortmundske Borussije.

Tvrdila je da se zainteresirao za nju vidjevši njene fotografije na internetu nakon čega je nabavio njezin broj i dogovorio seks u madridskom hotelu Villa Magna.

- Bio je nevjerojatan. Seksali smo se satima i nije prestao hvaliti moju guzu - hvalila se Brazilka tvrdeći da ju je nogometaš ponajviše htio 's leđa'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni