To je to što me zanima!

Ronaldo pokazao pločice i tamni ten, a obožavatelji su primijetili nešto drugo: 'Zašto ih lakiraš?'

Nogometaš je objavio slike s ljetovanja na kojima pozira u Versace kupaćim gaćama, a bio je u društvu partnerice Georgine i mladog nogometaša Manchester Uniteda
Vidi originalni članak

Portugalski nogometaš Christiano Ronaldo (38) iznenadio je obožavatelje svojim novim modnim odabirom. Na svom je Instagram profilu podijelio fotografiju na kojoj je pokazao isklesane trbušne mišiće i preplanuli ten, ali je njegovim pratiteljima ipak za oko zapelo nešto treće. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nogometaš je odlučio nokte na nogama nalakirati u crno, a mnogi su se pitali zašto.

Ipak, navodno njegovi razlozi nisu estetski, već je riječ o zaštitnom laku koji mnogi sportaši nose da bi izbjegli gljivice i bakterije, piše Inside sport. Navodno je isto radio i boksač Mike Tyson. 

Nogometaš se na fotografiji sunčao na jahti u kupaćim gaćama marke Versace, a od sunca se sakrio iza sunčanih naočala i bež kape šilterice. 

SVI NA OKUPU Voli me, ne voli me! Georgina se pohvalila sretnom obitelji, a čak je i Ronaldo imao veliki osmijeh

Dok na prvim fotografijama nogometaš pozira sam, na posljednjoj je bio u društvu partnerice Georgine (29) i prijatelja Dioga Dalota (24), također portugalskog nogometaša koji trenutno igra u Manchester Unitedu. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Zlatna Vuga 28.06.2023.

    Kak ste mogli napisati da je gaćama Versace, a niste napisali koje su marke naočale i šilterica? Nas to tak zanima, a vas baš briga za to.

  • RIBIĆ005 28.06.2023.

    Dragi dečko koji zivi od svojeg truda

  • post it 28.06.2023.

    I to baš lak u boji, a ne npr bezbojni.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare