To je to što me zanima!

'Ronaldo se depilira dvaput na dan, a voli samo sebe'

Starletu je nakon osam mjeseci veze nogometaš ostavio putem SMS-a bez ikakvog objašnjenja. Za prekid veze kriva je Ronaldova majka Dolores
Vidi originalni članak

Nereida Gallardo (24) i nakon prekida s Cristianom Ronaldom (23) u svakom intervjuu progovara o njihovoj osmomjesečnoj vezi. Nogometaš ju je ostavio putem SMS poruke nakon što su se vratili sa zajedničkog ljetovanja. Pravi krivac za raspad veze je Ronaldova majka Dolores, kojoj se nisu svidjele Nereidine gole slike koje su se nakon otkrivanja njihove veze pojavile u javnosti.
- Mamu je zvao svaki dan. Ne bih se čudila da mu ona nađe sljedeću djevojku - rekla je Nereida.
Starleta s Mallorce ističe kako je Ronaldo zaljubljen sam u sebe.
- Njegova vila je okružena zrcalima u kojima se stalno gleda. Na svakom detalju, stolu, stolicama, krevetu, jastucima urezano je CR 7. On se obožava gledati i popravljati frizuru jer je opsjednut sobom - rekla je Nereida. Nogometaš također koristi kreme za odstranjivanje dlaka kako bi mu tijelo uvijek bilo glatko.
- Barem dva puta na dan se depilira jer je opsjednut time da nema dlaka - istaknula je. Kako ju je ostavio putem SMS poruke, starleta ga je nazvala "kukavicom" jer joj nije to imao hrabrosti reći u lice.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • JAX 10.11.2008.

    c.ronaldo ocito je slusao onu pjesmu od pishomodo poa ja volim samo sebe

  • pivka 10.11.2008.

    kolika pažnja se poklanja djevojci koja je poznata samo zato jer je hodala sa nogometašom. da je nuklearna fizičarka ili da je otkrila lijek protiv HIVa manje bi znali o njoj. jadno!

  • orhidea 10.11.2008.

    cura super izgleda i vjerujem da je istina sve što je rekla o njemu, jer i izgleda kao egoistični papak, ali s obzirom koliko priča o njemu, ima istetovirane njegove inicijale i nosi njegov prsten, vidi se da je u biti očajna i pati za njim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare