To je to što me zanima!

Ronaldov sin nije grlio malog Modrića već svog poznanika

Da nije riječ o sinu našeg nogometaša primjetili su fanovi kolumbijskog novinara koji je snimio fotografiju. Neki su čak počeli nagađati da je dječaku tata Sergio Ramos
Vidi originalni članak

Ivano Modrić (4) ima tamniju i kraću kosu od dječaka kojeg je na fotografiji iz lože Santiago Bernabeua grlio sin Cristiana Ronalda (29).

Da nije riječ o sinu Luke Modrića (28), fanovi kolumbijskog novinara Adriána E Magnolija, koji je snimio fotografiju, primijetili su odmah. Neki su počeli nagađati da je dječaku tata Sergio Ramos (28), no Madridov branič je ovih dana tek trebao postati otac. Neki su tvrdili i da je sin Ronaldove sestre, no 'tajanstveni' dječak je zapravo sin Ronaldova prijatelja. 

Zato je dječak nosio i Realov dres s brojem 7 i imenom 'Ronaldo'. Pogrešku novinara prenijeli su mnogi svjetski mediji pišući da su mali Modrić i Ronaldo najbolji prijatelji koji će naslijediti očeve u Realu. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Linz 02.05.2014.

    kako sam ja skont`o,znači Ivano nije Lukin. a Cristiano Jr. mu dođe kao brat od tetke.a Sergio Ramos i Lukina mati su dvije žene.a novinar Adriáno E Magnolija je nešto pobrkao.

  • MoranaCo 02.05.2014.

    Molimo tatu pomenutog dječaka da se javi, inače će svaki dan biti novi članak na ovu temu...Ili neka netko objavi fotografiju na kojoj se vidi lice dječaka, pa ćemo mi odgonetnut tko bi mogao biti tatica!

  • mara86 02.05.2014.

    oće li sada biti smak svita jer ovo nije mali Modrić????? ajme meni... uzet ću danas dan od godišnjeg da prebolim ovo... šmrc šmrc Bože pomozi ništa drugo!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare