To je to što me zanima!

Ronaldov sin više ne pita za mamu: Rekli su mu da je u raju

Zvijezda Real Madrida dijete je dobio s nepoznatom ženom 2010. godine, a čak se pretpostavlja i da je riječ o surogat majci. Dječak stalno ispituje o svojoj majci
Vidi originalni članak

Četverogodišnji sin Cristiana Ronalda (28) još ne zna tko mu je majka, a članovi njegove obitelji to mu ni nemaju namjeru reći.

Ronaldova sestra Elma otkrila je da je Christiano Jr., kojeg ponekad zovu i Cristianinho, prestao ispitivati za svoju majku nakon što su mu rekli da je na nebu. 

- Jednom smo mu rekli da mu je majka u raju, no brat nas je zamolio da mu to više ne ponavljamo. Sad mu govorimo da je na putovanju. Utihnuo je, čini se da polako zaboravlja i više nas ne ispituje puno - kaže Ronaldova sestra. No dodala je da Cristiana Jr. jednoga dana kad odraste, ako će htjeti, nitko neće moći spriječiti da sazna tko je njegova majka.

Zvijezda Real Madrida dijete je dobio s nepoznatom ženom 2010. godine, a čak se pretpostavlja i da je riječ o surogat majci. 

Nogometaš i njegov sin žive s njegovom majkom Dolores u Španjolskoj. S njima u društvu često je i Ronaldova djevojka, manekenka Irina Shayk (28). 

Idi na 24sata

Komentari 91

  • MatteoMaras_1 24.07.2014.

    Cim su fulali godine od Ronalda, a preko neta se sve moze saznat onda vaj clanak jos veca sprdnja

  • BornaMarkon 23.07.2014.

    ''Čini se da polako zaboravlja'' Nitko i ništa ne može zamijeniti majku, a on neće nikada zaboraviti..

  • Mustafa Aga 23.07.2014.

    Sta bi sa onom pricicom da ga je dovela roda...Izgleda da se klinci ne pale na te stvari kao ranije...

Komentiraj...
Vidi sve komentare