To je to što me zanima!

Ronaldova cura priljubljena uz seksi frajera reklamira cipele

Manekenka i brazilski maneken reklamiraju cipele španjolske modne kuće Xti. Djevojka Cristiana Ronalda snimila je nekoliko seksi scena s manekenom
Vidi originalni članak

Irina Shayk (25) snimila je reklamu za modnu kuću Xti u kojoj reklamira cipele. Ruska manekenka u njoj je snimila nekoliko seksi scena s brazilskim menekenom Arthurom Salesom (23). Par je već zajedno u ožujku snimio reklamnu kampanju za španjolsku modnu kuću. Djevojka nogometaša Cristiana Ronalda tada je 'zajahala' manekena i simulirala seks, a on ju je primio za stražnjicu i dirao joj grudi. Ronaldo je tada navodno bio jako ljubomoran te zbog toga navodno rijetko gleda njezine editorijale. Karijera ruske manekenke krenula je uzlaznom putanjom nakon što je započela vezu s nogometašem. Par se upoznao na zajedničkom snimanju reklame za Armani prije dvije i pol godine.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Faustina009 08.09.2011.

    A onu Madu iz Supermodela na RTL-ovoj emisliji su izbacili iz takmičenja, zato jer se samo malo više opustila i priljubila uz onoga muškoga modela na snimanju. Mislim stvarno!!? Nije da sam navijala za nju, ali nije pravedno, jer djevojka je bila stvarno fotogenična i pametna..Ali dobro djevojka studira medicinu, pa joj je to veći prioritet u životu..

  • marybob 08.09.2011.

    meni ovo vise vuce na reklamu za kondome...a ne "cipele" ://

  • user_46331 08.09.2011.

    Reklama i cipele ? Nikakve veze, svega više nego cipela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare