To je to što me zanima!

Ronaldova Georgina bijesna: Šteta što nisam mogla gledati najboljeg igrača svih 90 minuta

S obzirom na to da njezin partner nije igrao većinu utakmice protiv Švicarske, Georgini je na tribinama bilo, čini se, pomalo dosadno. Kako bi dobro iskoristila vrijeme, odlučila se fotkati za društvene mreže
Vidi originalni članak

Portugal je u osmini finala Svjetskog prvenstva u Katru bio bolji od Švicarske i među najboljih osam ušao rezultatom 6:1. Navijači Portugala bili su oduševljeni igrom svojih nogometaša, a na tribinama se, i ovaj put, našla Georgina Rodriguez (28), djevojka Cristiana Ronalda (37), koju smo mogli vidjeti i na posljednjoj utakmici portugalske reprezentacije. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za razliku od prvog puta kada se na tribinama pojavila u zatvorenoj košulji, Georgina je odlučila pokazati adute i odjenula haljinu s dubokim dekolteom koji je naglasio njezine bujne grudi. Ipak, kako bi ispoštovala domaćine, koji su vrlo strogi kada je u pitanju način odijevanja, djevojka nogometaša pokrila se po ramenima. Uz crno-zelenu kombinaciju imala je i nekoliko komada skupocjenog nakita te torbicu brenda Chanel. 

S obzirom na to da njezin partner nije igrao većinu utakmice protiv Švicarske, Georgini je na tribinama bilo, čini se, pomalo dosadno. Kako bi dobro iskoristila vrijeme, odlučila se fotkati za društvene mreže.

Dva asistenta pomagala su Ronaldovoj partnerici da uhvati savršen kadar, a ona je nakon utakmice na Instagram profilu podijelila nekoliko fotografija sa stadiona. 

MORAJU SE PRIDRŽAVATI Cristiano Ronaldo i zaručnica su odredili stroga pravila za odgoj djece, a oni ih moraju poštivati

- Čestitke Portugal. Dok je 11 igrača pjevalo ili zabijalo golove, svi ti golovi su bili postignuti od vas. Kakva šteta što nisam mogla gledati najboljeg igrača na svijetu svih 90 minuta. Obožavatelji nisu prestajali skandirati njegovo ime. Nadam se da će Bog i njegov dragi prijatelj Fernando nastaviti imati širom otvorene ruke i pomoći nam da zablistamo još jednu noć - napisala je Georgina ispod fotografija s utakmice. 

TKO JE KRIV KAD SE BICIKLIST NAPIJE?:

Idi na 24sata

Komentari 17

  • kojiznam 10.12.2022.

    al uskoro to Megasranje zavrsava 😀

  • kojiznam 10.12.2022.

    Cirrkus ne prestaje , kako na terenu tako i u Medijama 😆

  • langweilig 07.12.2022.

    Pa nisi ni to malo sto je bio gledala jer si zderala

Komentiraj...
Vidi sve komentare