To je to što me zanima!

Ronaldova Georgina zablistala u Veneciji: Vjetar u kosi, crvena uska haljina, duboki dekolte...

Pažnju plijeni gdje god se pojavi, a već je i ranije oduševila korisnike društvenih mreža kada je sletjela privatnim avionom u Veneciju
Vidi originalni članak

Partnerica nogometaša Cristijana Ronalda (38), Georgina Rodriguez (29) pojavila se na Venecijanskom filmskom festivalu i zablistala u dugoj crvenoj haljini spuštenih ramena koja je istaknula njenu figuru. Za ovu priliku Georgina je odabrala crne čizme s potpeticom i duge bijele rukavice.

Ni vjetar u kosi nije joj smetao pa je spremno pozirala na crvenom tepihu pred fotografima, a na vratu je nosila široku srebrnu ogrlicu s crvenim detaljima.

Duga crvena haljina prostirala se sve do poda, a Georgina je otkrila gola ramena i duboki dekolte.

SUNCE JOJ GODI Ronaldova Georgina pohvalila se linijom u mini bikiniju: Nisu joj smetale ni nesnosne vrućine

Pažnju plijeni gdje god se pojavi, a već je i ranije oduševila korisnike društvenih mreža kada je sletjela privatnim avionom u Veneciju.

Podijelila je fotografije svoje crne odjevne kombinacije, a pohvalila se i torbicom Hermes Birkin čija se cijena kreće od 230 tisuća eura pa nadalje.

EVA LONGORIA Seksi 'kućanica' pokazala figuru u mini bikiniju: Kompliment joj je dala i Ronaldova Georgina

Inače, Georginu ipak mnogi kritiziraju zbog golišavih fotografija na Instagramu s obzirom da ona i Ronaldo s djecom trenutačno žive u Saudijskoj Arabiji, zemlji čiji su zakoni strogi kada je u pitanju kultura odijevanja.

Ronaldo tamo igra za klub Al Nassr, a kada su dolazili u na Arapski poluotok, gdje nije dozvoljeno da nevjenčani parovi žive zajedno, mnogi su mislili da bi se nakon šest godina veze par mogao vjenčati, ali to se nije dogodilo. 

POHVALILA JE LONGORIA Ronaldova Georgina pozirala za svjetski brend, a oduševila je i holivudsku glumicu: 'Divna si'

Ipak, u slučaju njihovog prekida, Georgina se osigurala ugovorom u kojem je određeno što joj sve pripada, javlja portal Telemadrid, a prema ugovoru, Cristiano joj je dužan isplaćivati mjesečnu potporu od 100.000 eura do kraja života, kako su pisali ranije strani mediji.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Gola_Istina 06.09.2023.

    E stvarno mi nije jasno kartoniranje na ovom portalu. Kakvih sve uvreda tu pročitam, pa onda onaj što cijelo vrijeme c/p da je prorusko govno i to se ne briše, a moj komentar za ovu žensku da ju ne spašava sva silna Ronaldova lova i da iz nje i dalje pršti malograđanština se kartonira. Ma bravo!

  • mars7 06.09.2023.

    lijepa

  • liliZG2.0 06.09.2023.

    koža na licu sve joj prištavija, ili joj se tak samo osušila žbuka

Komentiraj...
Vidi sve komentare