To je to što me zanima!

Ronaldu i Georgini zbog kršenja mjera prijeti policijska kazna

Par se sam otkrio nakon što su na društvenim mrežama objavljivali videozapise. Uklonili su ih, no ne dovoljno brzo. Policiji će te snimke poslužiti kao dokaz u istrazi
Vidi originalni članak

Nogometaš Cristiano Ronaldo (35) proveo je utorak i srijedu u alpskom gradu Courmayeuru gdje je sa zaručnicom Georginom Rodriguez slavio njezin 27. rođendan. Talijanska policija sada istražuje njegovo potencijalno kršenje zdravstvenih propisa postavljenih zbog pandemije korona virusa, pišu strani mediji

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iz regije Pijemont, gdje se nalazi Torino, otišli u Valle D'Aostu, a dan su proveli u zatvorenom hotelu Courmayeur te skijalištu koje je već neko vrijeme zatvoreno zbog epidemioloških mjera. Sami su se otkrili nakon što su objavili videozapise na društvenim mrežama. No u međuvremenu su ih uklonili s Instagrama, ali ne dovoljno brzo. Policiji će te snimke poslužiti kao dokaz u istrazi.

Naime, u Italiji je trenutačno vladinom uredbom zabranjeno kretanje između regija koje su u 'narančastoj zoni', a u njih spadaju i Pijemont i Valle d'Aosta.

Cristiano je svoju Georginu iznenadio romantičnom večerom i buketom cvijeća, a potom ju je odveo na skijalište. No zbog kršenja mjera mogli bi biti kažnjeni. 

No čini se kako moguća kazna ovaj par ne dotiče. Nakon prozivki, Georgina je uzvratila provokativnim videom snimljenim u bazenu. Na snimci se ljubila s Ronaldom, nakon čega je on izašao i zgrtao snijeg. Naposljetku se vratio u grijani bazen. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • sexy_trubadur 30.01.2021.

    eto sad su otkrili zasto FB sluzi ,hehehe

  • škorpion1980 30.01.2021.

    Kako platiti kaznu..Sirotinja

  • pijavicaa 30.01.2021.

    Do 5 ujutro je gorilo svjetlo u ronaldovom stanu od sekracije .

Komentiraj...
Vidi sve komentare