To je to što me zanima!

Ronnie i konobarica traže novi dom za sebe i psića

Ronnie je ostao s mladom ruskom ljubavnicom. Par trenutačno traži novi dom u Engleskoj. Roker priznaje kako “diše punim plućima”
Vidi originalni članak

Gitarist Rolling Stonesa Ronnie Wood (61) konobaricu Ekaterinu Ivanovu (20) upoznao je u travnju ove godine. Nakon samo tri mjeseca ostavio je suprugu Jo (53) i otišao na rehabilitaciju. Iako svjestan da bi ga razvod mogao stajati pola bogatstva, koliko traži supruga, Ronnie je ostao s mladom ljubavnicom. Par trenutačno traži novi dom u Engleskoj. Roker priznaje kako “diše punim plućima” i definitivno se zauvijek ostavio alkohola.
- Uvjeren je da ga je Ekaterina izliječila - rekao je njegov prijatelj i dodao da Wood s kćeri Leah nije pričao otkad je napustio Jo.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mekana 07.12.2008.

    Ja gurbeta,ljudi moji!Treba imati ogroman želudac da se brak s njim konzumira,ali konobarici od 20 god. treba malo strpljenja,jer strpljenje je gorka biljka koja daje slatke plodove,pa kad ga nogira za godinu-dvije neće joj trebati nikakav posao.Čitala sam da će gurbet bivšoj ženi isplatiti oko 400 mil.kuna.Valjda mu je curetak vrijedan te love.

  • sprinterica 06.12.2008.

    a dotična konobarica ga sigurno obožava zato što je lijep, mlad, zgodan i siormašan

Komentiraj...
Vidi sve komentare