To je to što me zanima!

Ronnie Wood na Picassov način - slavni gitarist postao je slikar

Ja te slike nazivam Picassovim Stonesima. To je moja interpretacija njegove slike 'Tri plesača'. Promatrajući izvornu sliku, htio sam napraviti vlastiti rad, izjavio je gitarist Wood
Vidi originalni članak

Gitarist The Rolling Stonesa, Ronnie Wood (71) predstavio je novu seriju slika na web stranici, a najveću pažnju izazvala su djela inspirirana Picassom koje je Wood posvetio bendu. Potpisane slike uskoro će se moći kupiti putem njegove internetske stranice. Cijene se kreću od 595 do 1500 funti. 

- Ja te slike nazivam Picassovim Stonesima. To je moja interpretacija njegove slike 'Tri plesača'. Promatrajući izvornu sliku, htio sam napraviti vlastiti rad. Naslikao sam nekoliko verzija, a svaka je bila drugačija i nešto bolja od prethodne - izjavio je gitarist.

- Jako sam se zabavljao slikajući. Picasso je slikao po uzoru na mnoge druge umjetnike, ali siguran sam u to kako nije mogao ni pomisliti kako će on nekome biti inspiracija. Nadam se da bi bio polaskan, ali također ugodno šokiran i iznenađen mojim radom - dodao je. Wood je izložio i svoje interpretacije poznatih koncertnih postera Rolling Stonesa.

U međuvremenu se, nakon operacije srca, prvi put u javnosti pojavio Mick Jagger (75). 

Prošlog tjedna legendarni bend objavio je novi kompilacijski album 'Honk'. Niz već ugovorenih nastupa morali su odgoditi zbog Jaggerovog zdravstvenog stanja. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • branimir220250 27.04.2019.

    Izgledaju interesantno,poznato je da nadrogirani crpe dodatnu inspiraciju,❌

  • 26.04.2019.

    svaka čast

Komentiraj...
Vidi sve komentare