To je to što me zanima!

Ronniejeva bivša natjerala prevarenu djevojku u plač

Ekaterina se u realityju showu ljubila sa švedskim glazbenikom, a na televiziji ih je u plaču gledala njegova djevojka. Ruskinja postaje 'femme fatale'
Vidi originalni članak

Ekaterina Ivanova (21) po dolasku u 'Celebrity Big Brother' odmah se zbližila s glazbenikom Basshunterom (25). Nakon nekoliko dana završili su i u krevetu. Ljubili su se i mazili dok su ih sustanari zafrkavali. Nešto kasnije, Ekaterina i Basshunter poljubili su se pred stanarima ne skrivajući koliko uživaju u izmjenjivanju nježnosti. Njihovo ljubakanje na televiziji u Švedskoj gledala je i Basshunterova djevojka, Olivia Maria (20). Navodno se rasplakala dok je gledala kako se njen dečko i Ruskinja igraju ispod pokrivača u krevetu.
- Prije dva tjedna razmijenili smo poklone za Božić i sve je bilo u savršenom redu. Nije moglo biti bolje, a sad ga gledam u krevetu s Ekaterinom - otkrila je prevarena djevojka i dodala kako se osjećala kao da su je uboli 50 puta u srce vidjevši svog dečka i bivšu konobaricu u klinču. Ekaterina je nedavno prekinula burnu vezu s gitaristom Rolling Stonesa. Ronnie Wood (62) zbog plave Ruskinje razveo se od Jo, s kojom je bio u braku 23 godine.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • streetrace777 10.01.2010.

    Najgore je sto je basshunterova riba sex bomba naspram ove fufe

  • odbojkasica zd 10.01.2010.

    opce nije femme fatale...najlakse budalu uvatit...

  • user_39293 10.01.2010.

    Žena parazit!

Komentiraj...
Vidi sve komentare