To je to što me zanima!

Rosario Dawson: Prvi put sam se poseksala kad sam imala 20

Mama me rodila sa 16, nisam htjela da mi se dogodi ista stvar. Bilo mi je jasno da se svi oko mene seksaju, ali nisam i sama to htjela raditi, ispričala je glumica
Vidi originalni članak

Prva filmska uloga bila joj je ona u filmu 'Kids' iz 1995. u kojem se djeca drogiraju i seksaju bez zaštite. U stvarnom životu Rosario Dawson (34) je potpuno drugačija osoba. 

- Nisam se poseksala do dvadesete, nisam nimalo nalik na Ruby iz filma - otkrila je glumica. Objasnila je kako je njena majka zatrudnjela i rodila dok je još bila tinejdžerica i ona se bojala da se njoj ne dogodi isto. 

- Mama me rodila sa 16 godina, nisam htjela da mi se dogodi ista stvar. Razumjela sam i bilo mi je jasno da se svi oko mene seksaju, družila sam se s djecom, ali nisam i sama to htjela raditi - dodaje glumica. 

Majci, Isabel Celeste, Rosario je neizmjerno zahvalna i kaže da nikad ne bi mogla biti ono što danas je bez majčine brige i podrške.

'Šljakerica' Rosario kopa na gradilištu u visokim petama...

Idi na 24sata

Komentari 12

  • BundaKrznic 10.10.2013.

    Zašto ljudi imaju tolike opsije sa seksom? Pa zar su toliko ugroženi? Što više pričaju o tome, više im fali. Koju god seriju, pjesmu, film upalim samo: seks, seks, seks. Brate mili, koje zatupljivanje.

  • Lindy 03.10.2013.

    Jel moramo joj sad čestitati ili plakati? Na koji meil joj poslati čestitku?

  • Stella81 03.10.2013.

    Još malo jako bitnih podataka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare