To je to što me zanima!

Rosie podvezali želudac: Imam 25 kila manje, presretna sam

Još se nisam navikla na svoju novu, vitkiju liniju. Još kupujem preveliku odjeću, kaže Rosie koja je liniju pokazala u showu 'The View' zajedno s Whoopi Goldberg
Vidi originalni članak

U životu je najviše imala 108 kilograma. U srpnju 2013. zbog lošeg fizičkog i zdravstvenog stanja imala je srčani udar. Nakon toga se pogledala u ogledalo i rekla sama sebi da ne želi biti takva žena. Rosie O'Donnell (52) odlučila je smršavjeti. Otišla je kod liječnika i ugradili su joj želučanu prijemosnicu. Operacija je bila uspješna i komičarka je smršavjela 25 kilograma . Vitkijom linijom pohvalila se u showu ' The View '.

- Još se nisam navikla na svoju novu, vitkiju liniju. Još kupujem preveliku odjeću - rekla je Rosie.

Kaže da je godinama bila pretila jer je htjela da bude neprivlačna. U djetinjstvu je bila seksualno zlostavljana i mislila je da ako bude debela neće nikome biti privlačna pa je nitko neće povrijediti. S psihologicom je uspjela riješiti taj problem i sad je, kaže, napokon sretna.

Vitkiju liniju u istom je showu otkrila i Whoopi Goldberg (58). Ona je smršavjela 16 kilograma. Obje kažu da ne razmišljaju pretjerano o tome koliko su kilograma izgubile jer bi od toga postale nervozne. Samo uživaju u vitkijim, zdravijim linijama.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Marly 17.09.2014.

    Želim im da uspiju doći do željene kilaže, sretno

  • kung fu panda 17.09.2014.

    dobro za nju

Komentiraj...
Vidi sve komentare