To je to što me zanima!

Rosie se odlučila skinuti jer su joj rekli da je ružna!

Mislila da je ružna jer su je drugi zadirkivali da ima velike usne. Jedina je Britanka među “Victorijinim anđelima”. Za fotografa Richardsona ona je muza
Vidi originalni članak

Rosie Huntington-Whiteley (22) Britanci su proglasili novom Kate Moss (35). Usporedbe sa starijom kolegicom laskaju joj jer je Kate, kaže, najbolja ambasadorica britanske mode. Iako se već šest godina bavi manekenstvom, mediji su poludjeli za njom otkako ljubi francuskoga glumca Oliviera Martineza (44). Par se upoznao lani u studenome na reviji u New Yorku. Rosie je, kaže, odmah osjetila leptiriće u trbuhu. Olivier ju je za Novu godinu odveo u Pariz. Karijera joj je odmah krenula uzlazno. Jedina je Britanka među “Victorijinim anđelima”, a za Victoria’s Secret snimila je dva editorijala. Reklamira rublje u kampanji za Valentinovo, a postala je i zaštitno lice kupaćih kostima. Izabrali su je jer dizajneri obožavaju njezinu prćastu guzu.
- Mislila sam da sam ružna jer su me  zadirkivali zbog velikih usana - kaže Rosie. Ove godine krasi Pirellijev kalendar, a fotograf Terry Richardson proglasio ju je muzom.

S KYLIE JE PLANIRAO SVADBU
Olivier Martinez s australskom pjevačicom Kylie Minogue (41) bio je u vezi četiri godine. Glumac je bio uz nju dok se borila s rakom dojke. Planirali su vjenčanje, no prekinuli su 2007. Nakon Kylie kratko je izlazio s izraelskom manekenkom Sarai Givati (27).

Idi na 24sata

Komentari 13

  • rizbo18 24.01.2010.

    ajde ajde kad si već ružna ja ću se žtvovat pa te uzet za ženu čisto da nebudeš sama.

  • anana 24.01.2010.

    ona je mala maca za kate.. pogotovo za kylie......

  • snork 23.01.2010.

    malo sam proguglala i ženska fakat ima ispodprosječnu facu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare