To je to što me zanima!

Ross iz 'Prijatelja' po prvi put postao otac: Rodila mu se kćer

Zoe Buckman i David Schwimmer upoznali su se 2007. godine u Londonu. David je tad režirao komediju, a Zoe je radila kao konobarica. Uskoro su zajedno živjeli
Vidi originalni članak

David Schwimmer (44) postao je otac prvi put. supruga Zoe rodila je zdravu djevojčicu koju su nazvali Cleo. David, poznatiji kao Ross iz prijatelja i Zoe Buckman vjenčali su se prošle godine u lipnju. o rođenju svoje kćeri glumac je prijatelje obavijestio putem Twittera. 

- Bok svima. Poželite dobrodošlicu mojoj kćeri Cleo u ovaj ludi, ali ipak prekrasni svijet - napisao je glumac. 

Par se upoznao 2007. godine kad je David u Londonu režirao romantičnu komediju 'Run, Fat Boy, Run'. Zoe je radila kao konobarica. Ubrzo nakon što su se upoznali, par je počeo zajedno živjeti u Los Angelesu. 


Idi na 24sata

Komentari 11

  • Ira27 24.05.2011.

    Tebi su ipak draže čistačice, smetlarke, samo nisam baš sigurna da bi te žene tebe takvog jadnog odabrale ipak one imaju svoje kriterije...Zapravo za tebe su najbolje one što kao ni ti ne rade ništa. Ja recimo sa svojim nelošim obrazovanjem ne bi nikad bila sa takvim plitkim glupanom.

  • tihhana555 24.05.2011.

    zar je kršenje pravila kad napišeš da je netko nepismen????? to nije uvreda nego činjenica koja je vidljiva iz dana u dan i svako malo neko od čitatelja to prokomentira...!! nije mi jasno zašto onda ne zaposlite ljude koji su završili barem osnovnu školu da vam pišu te stupidne članke, ili možda kojeg lektora..!!??

  • tihhana555 24.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare