To je to što me zanima!

Ross najavio snimanje Prijatelja u kolovozu: Uskoro se nalazimo

Navodno će svaki "prijatelj" - Ross, Rachel, Monica, Phoebe, Chandler i Joey - zaraditi između 2,25 i 2,5 milijuna dolara za tu posebnu emisiju. Serija "Prijatelji" snimana je ukupno deset sezona, od 1994. do 2004.
Vidi originalni članak

HBO Max mijenja svoje produkcijske planove za okupljanje "Prijatelja" pa bi se tako zbog pandemije covida-19 najavljena posebna epizoda mogla snimiti u kolovozu u karanteni, otkrio je David Schwimmer, koji je u popularnoj seriji glumio Rossa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kompletna ekipa "Prijatelja", koju uz Schwimmera čine Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry i Matt LeBlanc, trebala je specijalnu emisiju snimati u ožujku, ali je epidemiološka situacija vezana uz koronavirus zaustavila kompletnu filmsku industriju.

- To bi se moglo dogoditi vjerojatno u kolovozu, sredinom kolovoza", rekao je Schwimmer u emisiji "The Tonight Show". "Ali iskreno, morat ćemo pričekati i vidjeti još tjedan, dva da vidimo je li dovoljno sigurno to učiniti. Ako nije, pričekat ćemo dok bude - rekao je.

Schwimmer je dodao da bi on i njegova dobro poznata ekipa iz kultne humoristične serije jako voljela napraviti 'specijal' koji bi se trebao snimiti u originalnom studiju Burbank u Kaliforniji.

PIŠU STRANI MEDIJI Nije glumio: 'Chandler je i u stvarnom životu volio Monicu'

Navodno će svaki "prijatelj" - Ross, Rachel, Monica, Phoebe, Chandler i Joey - zaraditi između 2,25 i 2,5 milijuna dolara za tu posebnu emisiju. Serija "Prijatelji" snimana je ukupno deset sezona, od 1994. do 2004. godine a ni danas nije izgubila na svojoj popularnosti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare