To je to što me zanima!

Rozga blistala u prozirnoj haljini koja ističe obline, a pohvalila se i buketom: 'Večer puna ljubavi'

Romantični Beč... Večer puna ljubavi.. Kakav koncert, kakva energija… hvala vam od srca, napisala je Jelena uz fotografiju u glamuroznom izdanju na društvenoj mreži
Vidi originalni članak

Pjevačica Jelena Rozga (45) je prije nekoliko dana proslavila rođendan s publikom na Roštiljadi u Leskovcu. Nastavila je raditi 'punom parom' te se tako u nedjelju javila iz Beča, gdje je večer prije imala koncert u noćnom klubu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pozirala je na mramornim stepenicama u raskošnom predvorju, odjevena u pripijenu prozirnu haljinu koja je istaknula njezine 'adute'.

- Romantični Beč... Večer puna ljubavi.. Kakav koncert, kakva energija… hvala vam od srca - napisala je Jelena uz fotografiju na društvenoj mreži.

Za svoj je izgled dobila brojne pohvale i u samo dva sata 'zaradila' više od 10 tisuća lajkova. 

Pjevačica se pohvalila i povećim buketom crvenih ruža, no nije otkrila od koga ga je dobila.

NEOČEKIVANA KOMBINACIJA Rozga proslavila 45. rođendan: 'Samo sam rekla, ja bih Matiju Cveka. Nazvala sam ga te noći'

Inače, Rozga je povodom svog rođendana publici 'darovala' i prvu pjesmu s novog akustičnog albuma, duet s Matijom Cvekom (29).

Riječ je o obradi hita 'Zar je ljubav spala na to' koji je prije više od 20 godina kao članica grupe Magazin otpjevala s Tifom, bivšim pjevačem nekad mega popularne grupe Bijelo dugme.

POGLEDAJTE VIDEO: JELENA ROZGA NAJAVILA NASTUP

Idi na 24sata

Komentari 72

  • lignjalignja 31.08.2022.

    Još da ima i glas

  • Di 30.08.2022.

    Pa kada je tako lijepa zašto se nikada nije udala, zašto nema muža i dijete koje je tako jako željela da joj je več ime birala, zašto takva ljepotica nema nikoga pored sebe več godinama. Sve samo prolazne veze i vezice. Nije mi jasno.

  • Kristina mandarina 30.08.2022.

    Ovu rozgu bi tako buba da nebi znala kako se zove

Komentiraj...
Vidi sve komentare