To je to što me zanima!

Rozga čisti sa zaručnikom, a Lidija Bačić trenira s metlom

Nives oko djece joj pomaže mama, ali i bivši suprug, koji je sad više preuzeo brigu oko njih jer je ona prezaposlena, pa ih on vodi u školu i ide na roditeljske sastanke
Vidi originalni članak

Stjepan i ja nismo se podijelili u obavljanju kućanskih poslova. U kući radimo oboje, no nijedno od nas ne kuha. Uglavnom jedemo u restoranima. Nisam baš vična kuhinji, rekla nam je Jelena Rozga (39).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na promociji svojeg novog albuma 'Moderna žena' splitska pjevačica, koja živi sa zaručnikom, violončelistom Stjepanom Hauserom (30) u Zagrebu, otkrila nam je kakva je kućanica.

- Volim čistiti jer želim da mi je sve tip-top - kaže Jelena, koja zna doći s puta, pa usisava i čisti prašinu. Božić i Novu godinu provest će radno, a najviše se veseli bakalaru svoje majke koja živi u Splitu. Dok majka kuha, Jelena je s ostatkom obitelji zadužena za pospremanje stola, kao i pranje posuđa. Tijekom blagdana dobije kilogram-dva, no to je previše ne brine.

- Tih dana sam opuštena i zaista uživam u hrani, a kilograme koje dobijem već sljedećih dana skinem na pozornici - kaže pjevačica. Dodaje da uživa i u dugim šetnjama po splitskim Brdima, gdje ima stan. Najradije šeće sa svojim trogodišnjim jorkširskim terijerom Ringom. 

Njezina sugrađanka Severina (44) ima dadilju koja povremeno čuva sina Aleksandra (3), a ujedno joj pomaže i oko kućanskih poslova, poput kuhanja ručka i stavljanja rublja na sušilo. Sevi, osim dadilje, u kućanskim poslovima pomaže i suprug Igor Kojić (29), koji često odlazi u obližnju trgovinu po namirnice.

Pjevačici Nives Celzijus (35) obavljanje kućanskih poslova je svakodnevica. Tako je nedavno pozirala s četkom u ruci i kako riba zahodsku školjku.

- I dok obavljamo kućanske poslove treba biti seksi. Nikad se ne zna kad će na kraju banuti princ i vratiti nam našu staklenu cipelicu - rekla je Nives, nakon čega su joj mnogi frajeri ponudili pomoć u obavljanju kućanskih poslova. Oko djece joj pomaže mama, ali i bivši suprug Dino Drpić (35), koji je sad više preuzeo brigu oko njih jer je ona prezaposlena, pa ih on vodi u školu i ide na roditeljske sastanke, kao što je to ona radila dok je on još igrao nogomet. Ona se sad više bavi zadaćama i lektirama. 

Pjevačica Lidija Bačić (31) kaže kako cijeni moderne muškarce.

- Žena može sve, ali voli i obožava onog muškarca koji ne dopušta da se ona muči - kaže Bačić o podjeli kućanskih poslova. Dodaje da zna i voli kuhati.

- Obožavam finu hranu i volim više sama kuhati nego ići u restorane. Domaće je domaće, a obožavam razna rižota - otkrila je Lidija. Liniju, dodaje, ne održava u teretani, nego su za njezinu top formu zaslužni kućanski poslovi.

- Inače me svi pitaju čovječe, je li ti vježbaš, ali ne mogu reći da ne vježbam. Dok čistim doma, to je najbolji trening. Čistim i kuham te ne preferiram teretane. Mislim da je najljepša žena ona prirodna - zaključila je Bačić. 

Nives je seksi i kad riba

Celzijus je obavljanje kućanskih poslova svakodnevica, no kad pozira kako čisti i riba zahodsku školjku, trudi se ostati seksi, pa u prvi plan izbaci bujne grudi.

Severina usisava u štiklama

Splićanka ispod štikli nosi termo čarape kako bi joj olakšale hodanje u visokim petama. Voli usisavati prašinu u stanu i u topiću, a pritom u prvi plan izbaci guzu.

Lidija formu održava čišćenjem

Bačić voli kuhati, a najviše uživa u spremanju rižota. Kaže da joj je najbolji trening čišćenje stana. Ne preferira teretane, nego voli prirodan izgled žene i obline.

Rozga opsjednuta čistoćom

Jelena zna ribati stan i kad dođe umorna s puta jer ne podnosi prašinu. U obavljanju kućanskih poslova pomaže joj zaručnik, violončelist Stjepan Hauser.

 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • sol 22.12.2016.

    a pistolje? prestale cistiti hm, ne vjerujem!

  • no sleep 22.12.2016.

    sve bi ih rješio i to abecednim redom

  • lulaN 22.12.2016.

    Besmislenog li teksta! A glave im namontirane na odoru spremacica u fotosopu

Komentiraj...
Vidi sve komentare