To je to što me zanima!

Rozga demantirala glasine o vezi s Pažaninom: 'Solo sam!'

Jelena je za portal Azra.ba otkrila detalje o karijeri i privatnom životu. Već se neko vrijeme šuška o njezinoj romansi s televizijskim chefom Pažaninom, no ona je ispričala da nije u vezi
Vidi originalni članak

Pjevačica Jelena Rozga nedavno je proslavila 44. rođendan a na glazbenoj sceni je već punih 25 godina. U nedavnom intervju za Azra.ba otkrila je kako se pandemija odrazila na njezin privatni i profesionalni život.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Osim nekih dragih ljudi koje sam navikla viđati, a nisam mogla u svakom trenutku, najviše su mi nedostajali nastupi. Ta energija, živi kontakt s publikom. Jednostavno, živim za glazbu i za scenu i osjećala sam kao da nedostaje jedan veliki dio mene - rekla je pjevačica te se osvrnula na dobre i loše trenutke svoje karijere.

- Ponosim se mnogim trenucima u svojoj karijeri, čak i onim teškim, padovima koji su me naučili da uvijek moram da ustanem. Kasnije sam to naučila da primjenjujem i u privatnom životu i ponosim se svim što sam uradila, ali najviše ljudima koji su bili moja leđa u svakoj od navedenih situacija - ispričala je Jelena.

NAKON NASTUPA Jelena Rozga pozirala u uskoj crnoj haljini i oduševila fanove

Iako se posljednjih mjeseci šuška da je u vezi s popularnim televizijskim chefom Ivanom Pažaninom (36), Jelena je to demantirala.

- Solo sam - rekla je kratko te dodala kako su za nju prava ljubav odanost, povjerenje i vjera.

 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZVIJEZDE VRIŠTE S DANIELOM TRBOVIĆ I JELENOM LEŠIĆ:

Idi na 24sata

Komentari 21

  • sanjakorać 02.09.2021.

    Bili bi baš lijepi par.

  • japanokinezjapano 02.09.2021.

    A šta na sve to kaže Goga osim šta plaće?

  • 02.09.2021.

    Oboje su malo cudni

Komentiraj...
Vidi sve komentare