To je to što me zanima!

Rozga je plijenila pažnju kao gošća Sarajevo film festivala

Crvenim tepihom Sarajevo film festivala prošetao je i Eric Cantona, proslavljeni francuski nogometaš. Glavni je lik dokumentarnog filma 'Buntovnici nogometa'
Vidi originalni članak

Nakon zvijezda 'Larina izbora' te Dina i Viktorije Rađe pažnju publike na crvenom tepihu Sarajevo film festivala privukla je Jelena Rozga. Kao gošća festivala pjevačica se pojavila na crvenom tepihu u dugoj ružičastoj haljini s velikim prorezima iz koje su joj u stilu Angeline Jolie na trenutke provirivale noge, a probleme joj je zadavao i vjetar.

Prije šetnje crvenim tepihom, Rozga je na festivalskom trgu zaokupljala pažnju brojnih fotografa i fanova koji su se željeli fotografirati i dobiti njezin autogram. Družila se i s direktorom festivala Mirom Purivatrom koji joj je kazao kako je preskočio neke od njenih hitova iz novije karijere. No priznao je da u posljednje vrijeme 'uči gradivo' i sluša 'Bižuteriju' u automobilu.

Crvenim tepihom Sarajevo film festivala prošetao je i Eric Cantona, proslavljeni francuski nogometaš koji je svoju najveću slavu postigao igrajući za Manchester United. Bio je poznat kao jedan od prgavijih nogometaša, pa je zato i glavni lik dokumentarnog filma 'Buntovnici nogometa' redatelja Gillesa Pereza i Gillesa Rofa. Osim njega, protagonisti filma su i sarajevski nogometaš Predrag Pašić koji mu je pravio društvo na crvenom tepihu, te Didier Drogba, Socrates, Rachid Makhloufi i Carlos Caszely. 

Idi na 24sata

Komentari 92

  • ddudaj 12.07.2012.

    Eeee... Rozga bona baš si faca...

  • ladopego 12.07.2012.

    Bar nema minjak i nitko nije spomenuo duge noge,a vidi se da joj godi biti u centru pažnje!

  • Faktor-S 11.07.2012.

    Ona je meni tak bezlična, ali je ok. Mogu je slušati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare