To je to što me zanima!

Rozga je u 'vrućim' hlačicama pokazala previše tanke noge

Na Facebooku su joj pisali da je odjenula gaće i potkošulju, a komentirali su i da izgleda bolesno koliko je mršava. Jelena se pak ponosi svojom vitkom linijom
Vidi originalni članak

Da je vitka,  odavno je poznata stvar jednako kao i činjenica da voli provokativne odjevne kombinacije kojima naglašava vitku liniju. Ipak, čini se da je ovaj put Jelena Rozga (36) pretjerala i s mršavošću i izborom odjeće. 

Pjevačica je na Facebooku objavila fotografiju na kojoj na sebi ima crne najlonke i majicu na bretele koja izgleda kao potkošulja i 'vruće' hlačice' za koje su mnogi na društvenoj mreži komentirali da su gaće. 

Osim dosad neviđenog 'outfita', mnogi su zamijetili i da su Jelenine noge tanje no ikad. Prekrižila ih je, no svejedno je među njima ostala rupa. Na Facebooku su joj ispod fotografije pisali da bi se trebala popuniti jer izgleda bolesno.  

Rozga o novoj frizuri: Stavila sam periku, ista sam Zvončica

Idi na 24sata

Komentari 193

  • životjelijep 16.10.2013.

    Draga moja rodi dok možeš, vrijeme prolazi.

  • trunkica 16.10.2013.

    Sjećam se prije par godina onih sestara koje su bile toliko mršave (kosti preko kojih je visila koža ko u stare babe) da nisu uspjele podići ni jabuku. Eto, na njih me podsjeća Rozgica. A obleka .... kao da ide u j.... k...

  • Tina Mala Cura 16.10.2013.

    o Bože kakva je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare