Obavijesti

Show

Komentari 96

Rozga o novoj frizuri: Stavila sam periku, ista sam Zvončica

Rozga o novoj frizuri: Stavila sam periku, ista sam Zvončica
6

KRIZA IDENTITETA Jelena Rozga ne može odlučiti sliči li s kratkom kosom svom omiljenom liku iz “Petra Pana” ili seks-bombi Marilyn Monroe, koja joj je prekrasna

VIDEO

Tisuće obožavatelja na Rujanfestu Jelena Rozga (36) iznenadila je izašavši na pozornicu s kratkom kosom. Splitska pjevačica se dugo spremala na promjenu.

- Od srpnja planiram ovo učiniti i nikako da skupim hrabrost. Na kraju me moja ekipa ipak nagovorila i jako sam zadovoljna - rekla je Rozga. 

Splićanka se ipak nije ošišala već stavila periku, ali možda se odvaži i na trajniju promjenu imidža. Teško joj se odlučiti sliči li s kratkom kosom Marilyn Monroe ili Zvončici, maloj vili koja Petra Pana uči letjeti.

- Zvončica je slatko malo zlo! Obožavala sam nju i predstavu ‘Petar Pan’ dok sam plesala balet. Nisam propustila nijednu izvedbu te predstave, bilo da sam plesala ili samo gledala. A Marilyn mi je prekrasna i posebna - rekla je Rozga. 

Nova frizura svidjela se dečkima iz Connecta, s kojima je na festivalu u Zaprešiću otpjevala hit “Dalmatinka”. Jelena kaže kako joj se nitko iz Connecta nije upucavao, ali ona ima favorita među zaprešićkim reperima.

- Jedan mi je najslađi, ali ne smijem reći tko. Mislim da ni on nije skužio - rekla je Rozga. 

Kaže da joj na ljubavnom planu ide dobro, no ističe da na ruci još nema ničiji prsten. Vijest o Rozginoj novoj frizuri došla je i do Siniše Vuce (42), koji je s pratećim bendom Živo blato nastupao na drugoj pozornici Rujanfesta. Kaže kako je Rozga atraktivna, pa joj sve dobro stoji.

Jelenini obožavatelji na Facebooku nisu oduševljeni imidžem i pišu kako im s kratkom kosom izgleda i deset godina starije.

- Ne daj se stilistima - poručili su Rozgi obožavatelji na Facebooku. S kratkom kosom neke podsjeća na Jadranku Kosor, a neke na Remi iz Elementala. 

Radikalna promjena: Sviđa li vam se Rozgina nova frizura?

Vuco imao dramu u avionu: Jedva sam pročitao strip

- Ne bojim se letenja, ali ovo je bilo dosta neugodno - rekao je Vuco. 

Ispričao je kako je iz Splita došao malim zrakoplovom, a let je bio vrlo turbulentan. Vuco je strah tjerao čitajući strip, no priznaje da baš i nije puno vrtio stranice dok se aviončić tresao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 96

VIDEO

Nevenka iz 'Ljubav je na selu' nam je otkrila: Tužno mi je bez Zvone, htjela bih natrag u show
ŽELI SI DATI DRUGU PRILIKU

Nevenka iz 'Ljubav je na selu' nam je otkrila: Tužno mi je bez Zvone, htjela bih natrag u show

Sinjanka bi u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' htjela pronaći nekoga tko će joj upotpuniti prazninu koju joj je ostavio iznenadni odlazak supruga

Zvijezda Barce stigla u štiklama na okupljanje reprezentacije
IZAZVAO LAVINU KOMENTARA

Zvijezda Barce stigla u štiklama na okupljanje reprezentacije

Jules Kounde, odlučio je svu pažnju privući na sebe vrlo neobičnom odjevnom kombinacijom