To je to što me zanima!

Rozga novu pjesmu najavljuje u prozirnom i čipkastom trikou

Premijera pjesme 'Nirvana' očekuje se kroz dvadeset dana kad će se za pjesmu snimati i video uradak. Rozga je pjesmu napravila prema željama obožavatelja
Vidi originalni članak

I dok u studiju dovršava snimanje nove pjesme Jelena Rozga uzela je kratki predah i snimila set fotografija kojima najavljuje svoj novi singl naziva 'Nirvana'. 

Pjesma će prikazati malo drugačiju Jelenu koja se odlučila na glazbeno -  stilski okret zbog želja svoje publike. 

Riječ je o brzoj i dinamičnoj pjesmi čiji moderan aranžman donosi vruće plesne ritmove.

- Nova pjesma za mene je uvijek  radost kojoj se svaki put iznova jako veselim. Moja publika zaslužuje najbolje i upravo zbog njih dajem cijelu sebe. Svojoj publici osim nove pjesme želim dati cijeli 'paket' jer pjesma se osim sluhom doživljava i vizualno - pokretom, koreografijom, stilom. Nekada treba i malo riskirati, ali uz publiku kao što je moja i koja je uvijek na mojoj strani spremna sam na nove izazove. Ovu pjesmu poklanjam mojoj dragoj publici koja je moj pokretač, moj oslonac i razlog zašto svaki dan pjevam ispunjenog srca - izjavila je Jelena Rozga.

Premijera pjesme 'Nirvana' očekuje se kroz dvadeset dana kad će se za pjesmu snimati i video uradak.  I ova pjesma izašla je iz radionice bračnog para Huljić dok aranžman pjesme potpisuje producent Boris Đurdević.

Idi na 24sata

Komentari 120

  • MartinaMeow 27.03.2013.

    Kog briga? Ali stvarno, kog briga za jednu Rozgu i njoj slične? Ima toliko bitnijih stvari na ovome svijetu i svakakvih sranja koja se događaju, ovo je totalno nepotrebno.

  • magnifico 11.03.2013.

    pjesme su ti neviđeno glupe..

  • hanahhhh 09.03.2013.

    ma vi recite šta hoćete,ali jele ima odličan glas,pustimo njene pjesme na stranu,ali ova žena zna pjevati http://www.youtube.com/watch?v=KoMwwRwYZm8 http://www.youtube.com/watch?v=9ObeZrX0dbw preeedobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare