To je to što me zanima!

Rozga o trbuščiću: Baš sam se najela taj dan, a i to je seksi

Pjevačica je tijekom gostovanja na Narodnom radiju komentirala svoj 'ispali' trbuščić na nedavnom nastupu. Izjavila je da joj je mama taj dan napravila dobar ručak
Vidi originalni članak

Pjevačica se osvrnula na svoj 'ispali' trbuščić koji se nedavno našao u centru pozornosti nakon njezina nastupa u splitskoj sportskoj dvorani 'Gripe' na humanitarnom koncertu 'Za istinu: Ja mogu sve' na kojem je nastupila u hlačama i topiću iznad pupka.

- Ne možeš se nikad naviknuti na ružne komentare, ali ih možeš zanemariti i jednostavno ne čitati. Tužno je kad kolege pričaju negativno o tebi, ali već sam navikla. Živa sam i zdrava i hvala Bogu na tome. Pa mogu i ja ponekad. Baš sam se bila najela taj dan, mama je napravila dobar ručak. A i to je seksi - izjavila je Jelena Rozga tijekom gostovanja u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju na kojem je promovirala svoj novi singl 'Nirvana'.

Otkrila je da već radi na novoj pjesmi i najavila jednu suradnju, ne želeći otkriti o kome se radi. Dodala je da nakon šest i pol godina solo karijere po prvi put želi snimiti neku lijepu baladu. 

Priznala je da priželjkuje ulogu u mjuziklu i zaključila da se 'ko malo dite' raduje radu na novom albumu.

O svom tajnom dečku pjevačica je izjavila: 

- Ne skrivam se uopće, samo ne pričam o tome i ne izazivam. I nismo uopće stalno doma. 

Idi na 24sata

Komentari 159

  • Kety10 11.04.2013.

    Mislim da je ipak više zabrinjavajuće što male curice sa strane zure u nju i gledaju je kako "polugola" skakuće ispred njih i cvili te će se svi čuditi što će te iste curice sa 12-13 gole na faci pokazivati obnažena tijela nego što Rozgaostalabezmozga ima "ogroman trbuščić"

  • Tvrdoglavo magare 11.04.2013.

    Neš ti sexy trbušćića koji se objesio prek pasice hlača..a i nismo glupi rozga to nije pun želudac od hrane, nego mlohavi trbuh..! :D

  • BlackBartBlues 11.04.2013.

    onda jede ?!?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare