To je to što me zanima!

Rozga o vezi s Hauserom: Mi smo se za svoju ljubav izborili

Pjevačica je ispričala da je Stjepan iznimno romantičan. Ona dosad nije bila pobornica romantike, ali on ju je uspio promijeniti. Rijetko se ljute jedno na drugo, rekla je za Story
Vidi originalni članak

Jelena Rozga (39) je opet ponovila da njezina veza sa Stjepanom Hauserom (30) nije marketinški trik. Za Story je izjavila da joj te priče nisu jasne, govorila je o tome koliko ju je ljubav promijenila te kako će provesti nadolazeće blagdane.

- Stjepan je iznimno romantičan, ali na neki posve originalan način. Najiskrenije, prije naše veze nisam bila pobornica romantike, ali on me potaknuo da se zaljubim u tu njegovu romantiku - rekla je Jelena za Story.

Kada se naljute jedno na drugo, što je rijetko, to traje samo nekoliko minuta. Jelena priča kako su spremni na kompromise i popuštanja. Na početku veze bilo joj je krivo zbog nagađanja o tome da je njihova veza samo 'predstava' za javnost, ali sada ju ti komentari ne diraju.

- Zar bih dopustila da priče drugih ljudi utječu na mene i određuju mi život? Za ljubav sam se bila spremna izboriti. Mi smo se za svoju izborili - priča pjevačica.

Božić je rezervirala isključivo za Stjepana i obitelj, a Nova godina će joj biti radna. Što se tiče blagdanskih delicija, Jelena priča kako 'nije neka kuharica'.

- Da me zanimalo, vjerujem da bih bila odlična u tome. Tko zna, za kulinarstvo nikada nije kasno, možda je to moj skriveni talent - kaže Rozga.

Izvorni članak pročitajte u časopisu Story.

Idi na 24sata

Komentari 163

  • ravno1 16.12.2016.

    Znao sam da je Rozga sva vražja, ali nisam ni pretpostavljao da toliko voli "friško" meso.

  • ibee 15.12.2016.

    pregej

  • Kinsella 14.12.2016.

    A ono.. Nzm na koju stranu njen vjetar puše ni šta će joj te nebuloze po medijima, al za njega sam 90% sigurna da je gay. Baš mi tu vibru ima kad ga malo promatram po tv-u.

Komentiraj...
Vidi sve komentare